282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5671
EURO34.8565
ALTIN2434.1

ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ GOP MAHALLEMİZDE DEVAM EDİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ASFALT ÇALIŞMALARIMIZ GOP MAHALLEMİZDE DEVAM EDİYOR
Abone ol
Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğümüz tarafından başlatılan asfalt çalışmaları kapsamında 117 cadde ve sokağımızda yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplıyoruz.

Belediye Başkanımız Vahap Akay, Bağlık Mahallesi’nde başladığımız asfaltlama çalışmalarımızın, Gazi Osman Paşa Mahallemizde devam ettiğini belirtti.

ÇALIŞMALARA BAĞLIK MAHALLESİ’NDEN BAŞLANDI

Bağlık Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına Sultan Sokak’tan başlanıldığını ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bağlık Mahallemizdeki sıcak asfalt kaplama çalışmalarına sırasıyla Zeybek Sokak, Bulvar Sokak, Tolga Sokak, Fulya Sokak, Efe Sokak ve Tevfik Fikret Caddesi’nde devam ettik” dedi. Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarının daha sonra Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde devam ettiğini kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde Konyalı, Hasan Çavuş, Kocatürk, Simge, Dil, Etiler, Çakar, Tezgel, Gezer, Tokuçlar, Bayraktar, Mescit, Kaş ve Haskolar Sokaklarda asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık. Fevzipaşa Mahallemizde de İsa Çavuş, Akman, Sevecen, Eren, Pekcan ve Yılmaz Sokakları sıcak asfalt ile kapladık” ifadelerini kullandı.

180 BİN METREKARELİK YOL AĞINI SICAK ASFALT İLE KAPLAYACAĞIZ

Sıcak asfalt kaplama çalışmalarının Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde Bedirli Sokak’ta devam ettiğini sözlerine ekleyen Başkanımız Vahap Akay, “Sıcak asfalt hamlemiz kapsamında kentimiz genelinde toplamda 117 cadde ve sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilecek. 32 bin ton sıcak asfaltın kullanılacağı çalışmalarımız bittiğinde kentimiz genelinde 117 cadde ve sokağımızda yaklaşık 180 bin metrekarelik yol ağını sıcak asfalt ile kaplamış olacağız” diye konuştu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’deki uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklamaÖnceki Haber

Edirne’deki uyuşturucu operasyonunda 2 t...

Tekirdağ’da patlama meydana gelen fabrikanın sahibi öldüSonraki Haber

Tekirdağ’da patlama meydana gelen fabrik...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar