282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

AVRUPA 3.’SÜ BEYZANUR’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AVRUPA 3.’SÜ BEYZANUR’DAN BAŞKANIMIZ AKAY’A ZİYARET
Abone ol
Ankara’da düzenlenen 10. Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda 3’üncü olan Çerkezköylü sporcu Beyzanur Pehlivan, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret etti.

BRONZ MADALYA KAZANDI

Ankara Taha Akgül Spor Salonu’nda 06-09 Temmuz 2023 tarihleri arasında yapılan 10. Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda (Turkish Open) bronz madalya kazanan Çerkezköylü sporcu Beyzanur Pehlivan, ailesi ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Şampiyonaya 40 ülkeden bin 500’e yakın sporcunun katıldığını kaydeden Beyzanur Pehlivan, “Turnuvada Genç Bayanlar kategorisinde 59 kilogramda mücadele ettim. Birbirinden çekişmeli karşılaşmalar sonucunda 3’üncü olarak bronz madalya kazandım. Kentimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım” dedi.

DESTEKLERİ İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Bundan sonraki süreçte hedeflerinin A Milli Takım’a seçilmek olduğunu sözlerine ekleyen Beyzanur Pehlivan, “Ağustos ayı sonunda Samsun’da Ümitler Türkiye Taekwondo Şampiyonası düzenlenecek. Şimdiden bu şampiyona için hazırlıklara başladık. Amacımız bu şampiyonada da kentimizi en iyi şekilde temsil ederek dereceye girmek ve A Milli Takım havuzuna seçilmek. Bu vesile ile bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “10. Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda 3’üncü olarak bizleri gururlandıran Beyzanur Pehlivan’ı tebrik ediyoruz. İnşallah sporcumuzu Milli Takım’da da göreceğiz. Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da spora ve sporcuya verdiğimiz desteklerimizi sürdüreceğiz. Bu vesile ile bir kez daha sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamalarında bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yüzücülerimiz Kupayı Çorlu’ya GetirdiÖnceki Haber

Yüzücülerimiz Kupayı Çorlu’ya Getirdi

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evi Velileri, “Kesinlikle Herkese Tavsiye Ederiz”Sonraki Haber

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar