282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3983
EURO35.364
ALTIN2324.3

BAŞKAN AKAY KIZILPINAR’DA YAPIMI DEVAM EDEN PARKLARI İNCELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN AKAY KIZILPINAR’DA YAPIMI DEVAM EDEN PARKLARI İNCELEDİ
Abone ol
Kızılpınar Atatürk, Kızılpınar Namık Kemal ve Kızılpınar Gültepe Mahallelerinde yeni park alanlarında yapım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, mahalle sakinlerinin en kısa zamanda yeni yaşam alanlarına kavuşacağını belirtti.

FSM PARKI’NI BAŞTAN AŞAĞI YENİLİYORUZ

Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak’ta 3 bin 780 metrekarelik alanda bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kızılpınar Mahallemizde altyapı ve yol çalışmalarını tamamladıktan sonra söz verdiğimiz gibi üst yapı çalışmalarına da başladık. Kızılpınar Atatürk Mahallesi Milli Sokak üzerinde bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı, uzun süredir atıl durumdaydı. Parkımızı baştan aşağı yenileyerek Kızılpınar Atatürk Mahallesi sakinlerinin ve çocuklarımızın kullanımına açacağız” diye konuştu.

FSM Parkı’nın toplam 3 bin 780 metrekare alana sahip olduğunu kaydeden Başkanımız Akay, “Çalışmalar kapsamında Fatih Sultan Mehmet Parkı’mızın içerisine bir adet mini basketbol sahası ve bir adet futbol sahası ile tribünlerini yapacağız. Çocuk oyun alanları, oturma alanları, yürüyüş alanları, fitness alanı, koşu yolu ve oyun alanlarının olacağı parkımızı yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlayarak sizlerin kullanımına sunacağız” ifadelerini kullandı.

AYDIN SOKAK’TA 6 BİN 315 METREKARELİK YAŞAM ALANI OLUŞTURUYORUZ

Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak’ta da yeni bir yaşam alanı oluşturulduğunu kaydeden Başkanımız Vahap Akay, “Aydın Sokak’ta bulunan 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanda park yapım çalışmaları başladı. İçerisinde spor alanları, yürüyüş alanları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve fitness gruplarının olacağı parkımızı bu yıl içinde tamamlayarak, Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Buradaki 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanın 4 bin 179 metrekarelik kısmında park ve yeşil alan imalatı çalışması yapılacak. Kalan 2 bin 136 metrekarelik alanda da Çerkezköy Belediyesi olarak çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapacağız. Çalışmalar kapsamında Aydın Sokak’ta futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, peyzaj düzenlemeleri yapılacak. Böylece Aydın Sokak’ta toplam 6 bin 315 metrekarelik bir park ve yeşil alanı Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerine kazandırmış olacağız” dedi.

51. SOKAK’TA DA YENİ PARK YAPIMI DEVAM EDİYOR

Bölgenin çehresini değiştirecek bir diğer çalışmanın da Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde başladığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 51. Sokak’ta bulunan 4 bin 95 metrekarelik alanda da yeni bir park yapımına başladık. Buradaki parkımızda da futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, peyzaj düzenlemeleri yapılacak” ifadelerini kullandı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EKİM AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDIÖnceki Haber

EKİM AYI MECLİS TOPLANTILARI TAMAMLANDI

“Büyükşehirlerde Yönetişim ve Sağlık: Kovid-19 Deneyimi” Paneli DüzenlendiSonraki Haber

“Büyükşehirlerde Yönetişim ve Sağlık: Ko...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar