282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3964
EURO35.2048
ALTIN2325.3

BAŞKAN ALBAYRAK 16 SAATTE 11 İLÇEYİ ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ALBAYRAK 16 SAATTE 11 İLÇEYİ ZİYARET ETTİ
Abone ol
Tekirdağ halkının büyük teveccühü ile göreve geldiği günden bu yana, farklı bir büyükşehir belediye başkanı profili çizen, mesai mefhumu gözetmeksizin sabahın erken saatlerinden gece geç saatlere kadar Tekirdağ için çalışan, Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak projeleri bir bir hayata geçiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin kurucu başkanı olan Kadir Albayrak, 16 saatte 11 ilçeyi ziyaret ederek Tekirdağ’a ve Tekirdağ halkına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Makamında oturmaktan ziyade mümkün olduğunca vatandaşların arasında olmaya gayret gösteren, Tekirdağ halkına en iyi ve en kaliteli hizmeti verebilme adına esnaflardan mahalle muhtarlarına, sivil toplum kuruluşlarından belediye başkanlarına kadar toplumun her kesimi ile buluşup talep ve önerilerini dinleyen; ve bu talepler doğrultusunda hizmet ve yatırımları yönlendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sabah saat 05.00’da Süleymanpaşa İlçesi’nde balıkçı esnafını ziyaret ederek başladığı mesaisini 11 ilçeyi tek tek ziyaret edip ve 450 km yol kat ederek saat 21.00’de merkez Süleymanpaşa İlçesinde sonlandırdı.

“En kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırma gayreti içerisindeyiz”

İlçe ziyaretlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ’nin hizmet ve yatırımlarını yerinde inceleyen, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan ve gerekli talimatları veren Başkan Albayrak, “Bulunduğumuz makam hizmet makamıdır. Halkımız bize büyük bir güven duyarak bu göreve layık gördü. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze kattık Tekirdağ için çalışıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak 11 ilçemizde ihtiyaçlar, beklentiler ve geliştirilen strateji doğrultusunda hizmet ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu hizmet ve yatırımlarımızı hızlandırma ve halkımıza en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde ulaştırabilme adına mümkün olduğunca sahada olmaya gayret gösteriyoruz. Çalışmalarımızı yerinde takip ediyor ve planlamalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Halkımız şunu çok iyi bilsin ki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ’ın güvencesidir.  Tekirdağ’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapma hedefiyle çıktığımız bu hizmet yolunda, adımlarımızı doğru ve sağlam bir şekilde atarak ilerlemeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız ve bundan sonra da yapacağımız tüm hizmetlerin halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

Ziyaretleri sırasında, vatandaşın istek ve taleplerinin önemine vurgu yapan Başkan Albayrak, gittiği her yerde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanıyor. Başkan Albayrak’ın ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlar ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’ı çok sık görüyoruz, ona kolay ulaşıyoruz ve her türlü sıkıntımızı hiçbir aracı olmadan doğrudan kendisine iletebiliyoruz. Sunduğu hizmetlerden de oldukça memnunuz” sözleriyle düşüncelerini dile getirdiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kırklareli’nde uyuşturucu operasyonunda yakalanan 4 zanlı tutuklandıÖnceki Haber

Kırklareli’nde uyuşturucu operasyonunda...

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı GerçekleştirildiSonraki Haber

Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar