282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5954
EURO34.7685
ALTIN2497.1

Başkan Albayrak Kapaklı ve Çerkezköy’de Altyapı Çalışmalarını İnceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Albayrak Kapaklı ve Çerkezköy’de Altyapı Çalışmalarını İnceledi
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kapaklı ve Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceledi, yetkili personelden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Başkan Kadir Albayrak, sabah erken saatlerde başladığı program kapsamında ilk olarak Kapaklı ilçesinin Erbay Caddesi’nde Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından sürdürülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz’den çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra Çerkezköy ilçesine geçen Başkan Albayrak, Fevzipaşa Mahallesindeki Yağmursuyu Şebeke inşaatında incelemeler gerçekleştirdi, buradaki yol haritası ile ilgili Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ yöneticileriyle birlikte görüş alışverişinde bulundu.

 

“TEKİRDAĞ İÇİN HIZ KESMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

 

İncelemelerin ardından konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak vatandaşlarımız ve Tekirdağ’ımız için hız kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Kapaklı ilçemizin Erbay Caddesindeki alt yapı çalışmalarımızı en yakın zamanda tamamlayacağız. Çerkezköy ilçemizdeki Yağmursuyu Şebeke hattı ise Fevzipaşa Mahallesi’nde uzun yıllardan beri yoğun yağışlarda yaşanan taşkın sorununu çözecektir. Ben tüm vatandaşlarımıza mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

 

Kapaklı ilçesinin Erbay Caddesi’nde TESKİ ve Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen altyapı çalışmaları kapsamında asbest boruların yerine 315'lik Hdpe borular ile yenilenen içme suyu hattı çalışmasının ardından, 1200mm çapında betonarme boru ile yağmursuyu hattı ve iki koldan 300mm çapında beton boru kanalizasyon hattı çalışması yapılıyor.

 

İnceleme programında Başkan Kadir Albayrak’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kurtoğlu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil de eşlik etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lüleburgazlı müzisyenler ”Müzik Susmasın” desteğinden faydalanmak için kamera karşısına geçtiÖnceki Haber

Lüleburgazlı müzisyenler ”Müzik Susmasın...

Başkan Yardımcısı Çolpan’dan Hisseli Satışlarla İlgili UyarıSonraki Haber

Başkan Yardımcısı Çolpan’dan Hisseli Sat...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar