282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3819
EURO35.0602
ALTIN2326.0

BAŞKAN ALBAYRAK’TAN ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ALBAYRAK’TAN ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının açılış töreni için Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Kadir Albayrak, Ankara’da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ile Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun ve Enez Kaplan’ı makamlarında ziyaret ederek kendilerini 19 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının açılış törenine davet etti.

Ziyaretler sonrasında konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Albayrak, “Mavi gözlü kentimize uzun yıllar hizmet vermesini planladığımız Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın açılış törenini 19 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştireceğiz. Ankara’da değerli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Tekirdağ Milletvekillerimizi açılış törenimize davet etmek amacıyla Ankara’da kendilerini ziyaret ettik, ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Kendilerine gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür ediyor, yeni hizmet binamızın şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BÜYÜKŞEHİR, ÜRETİCİLERE MAKİNA VE EKİPMAN DESTEĞİNE BİR YENİSİNİ EKLEDİÖnceki Haber

BÜYÜKŞEHİR, ÜRETİCİLERE MAKİNA VE EKİPMA...

Ergene Belediyesi Çilek tarlası doğal stüdyo oldu Velimeşe yeni evlenecek çiftler için doğal stüdyo olduSonraki Haber

Ergene Belediyesi Çilek tarlası doğal st...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar