282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3728
EURO34.9806
ALTIN2325.4

Başkan Albayrak’tan Hayrabolu ve Muratlı İlçelerine Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Albayrak’tan Hayrabolu ve Muratlı İlçelerine Ziyaret
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu ve Muratlı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet, yatırım ve projeleri yerinde inceldi.

Kırsal Mahallelerde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu ilçesine bağlı Çerkezmüsellim, Kabahöyük, Lahana ve Dambaslar ile Muratlı ilçesine bağlı Hanoğlu ve Yeşilsırt mahallelerini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımları kapsamında gerçekleştirilen ziyaret programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi. Yakın zamanda ablası vefat eden Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu’yu da ziyaret eden Başkan Albayrak, vefat eden merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı dileklerinde bulundu.    Vatandaşların geçmiş Kurban Bayramı’nı da kutlayan Başkan Albayrak, “Büyükşehir Belediyesi olarak Tekirdağ halkı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Semt Pazarı Ziyareti

Hayrabolu ilçesinde salı günleri kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Albayrak, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafına bol kazançlı ve bereketli bir gün, vatandaşlara da iyi alışverişler dileyen Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırım ve projeler hakkında esnaf ve vatandaşa bilgi verdi. Esnaf ve vatandaşlar da Hayrabolu ilçesinde hayata geçirilen hizmet ve projeler için Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.

Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. İnan’a Ziyaret

Pazar ziyaretinin ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan’ı makamında ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, ilçede hayata geçirilen projeler hakkında Hayrabolu Belediye Başkanı İnan ile fikir alışverişinde bulundu. Başkan Albayrak, Tekirdağ genelinde olduğu gibi Hayrabolu ilçesinde de ilçe belediyesiyle iş birliği içerisinde halk odaklı projeler gerçekleştireceklerini söyledi. Hayrabolu Belediye Başkanı İnan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Başkan Albayrak da misafirperverliği dolayısıyla İnan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Katlı Yeraltı Otoparkı ile Rekreasyonel, Sosyal ve Sportif Tesisindeki Çalışmalar İncelendi

Daha sonra Hayrabolu ilçesinde Büyükşehir Belediyesince yapımı sürdürülen Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ile Rekreasyonel, Sosyal ve Sportif Tesisi projelerinin inşaatlarında incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, her iki projede de gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi aldı. Her iki tesiste de çalışmaların sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Başkan Albayrak, Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışının gerçekleştirileceğini,  Rekreasyonel, Sosyal ve Sportif Tesisinde de çalışmaların sona yaklaşıldığını, onun da açılışının kısa süre içerisinde yapılacağını müjdeledi.

 

Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’ye Ziyaret

Hayrabolu ilçesindeki çalışmaların ardından Muratlı ilçesine geçen Başkan Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi ve Muratlı Belediyesi tarafından ilçede sürdürülen hizmet ve projelerin değerlendirildiği ziyarette, iş birliği ve koordineli çalışma vurgusu yapıldı. Muratlı Belediye Başkanı Tepe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayrak’a teşekkür ederken, Başkan Albayrak da misafirperverliği dolayısıyla Tepe’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“Her Şeyin En İyisini Hak Eden Halkımız İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Hayrabolu ve Muratlı programları hakkında bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, “Bugün çalışmalarımızı Hayrabolu ve Muratlı ilçelerimizde sürdürdük. Her iki ilçemiz de tarım ve hayvancılık anlamında çok önemli bir potansiyele sahip. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet ve yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Bugün Hayrabolu ve Muratlı ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yatırımlarımızla alakalı kıymetli halkımızın görüş ve önerilerini aldık. Yapımı devam eden çalışmalarımızı inceledik. Her şeyin en iyisini hak eden halkımız için çalışmaya devam edeceğiz. Herkese mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Ziyaret ve incelemelerde Başkan Kadir Albayrak’a Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Sertaç Balyemez de eşlik etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de bayram coşkusu yaşandıÖnceki Haber

Ergene’de bayram coşkusu yaşandı

Marmaraereğlisi’nde Plaj Voleybol Turnuvası düzenlendiSonraki Haber

Marmaraereğlisi’nde Plaj Voleybol Turnuv...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar