282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5614
EURO34.9547
ALTIN2439.7

BAŞKAN ÇETİNTAŞ'TAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ÇETİNTAŞ'TAN ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!
Abone ol
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’nda Genişletilmiş İlçe Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ile partililer katılım sağladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş yaptı. Atatürk ve Öztrak Caddelerinde devam eden altyapı çalışmaları üzerinden Tekirdağ Büyükşehir ve Çerkezköy Belediyesini eleştiren Çetintaş, “Bu projenin 14 ay gibi bir sürede bitmesi planlanmıştı. Süre geçti biz birkaç ay sabrettik. Baktık ki bu çalışmayla bu proje 14 ayda bitmeyecek, kamuoyunu bilgilendirdik.  Şimdi gelinen nokta da projenin yaklaşık yüzde 60’ı belki bitti belki bitmedi. 18 ay oldu proje başlayalı. Geçtiğimiz günlerde CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun Çerkezköy’e geldi. Ben ilçe başkanıyım. Ona sorulduğu zaman kendisi “ilçe başkanı benim muhatabım değil” diyormuş. Ama gazeteciler sorduğunda bizlere oradan bir şeyler söylüyor dolaylı yoldan. Öncelikle sayın milletvekili ilçe teşkilatlarına gelip gazetecilere bir şeyler söyleyip gitmesin. Lütfen gelsin Atatürk ve Öztrak Caddelerinde esnafın halini görsün. Tabi esnafın yanına gitmeye yüzü varsa. Bizler ilçe teşkilatı olarak sahadayız. Bizler esnafımız ile iç içeyiz. Türkiye genelindeki bütün AK Parti teşkilatları diri vaziyettedir. Yarın seçim olacakmış gibi çalışırlar. Biz böyle bir teşkilatız. Hamdolsun böyle bir lidere sahibiz, böyle milletvekillerine, böyle il başkanına, böyle bir ilçe teşkilatına sahibiz” dedi.

 

“TESKİ BATTI"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı da eleştiren Çetintaş, “TESKİ artık sınıfta kalmış, batmış durumda.  Biz bunun eksikliklerini çok görüyor ve hissediyoruz. Yaptıkları işleri bir daha yapıyorlar. Patlıyor bir kez daha yapılıyor, asfaltlanan yol kazılıyor arkasından bir daha yapılıyor. Bunlar bu işi bilmiyor. Bu iş Ak belediyecilerin işi. Bizleri örnek alsınlar. En yakın  Kapaklı Belediyemiz. Kapaklı’ya gitsinler ne hizmetler yapıldığını görsünler. Yıldızkent Kavşağı Viyadüğü bu hızla giderse 4 aya hizmete girecek. Daha çok projemiz var. Bizim belediyeciliğimizde halk hizmet nedir görecek."şeklinde konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MARMARA EREĞLİSİ'NDE ZEKİ UZUN RÜZGARI!Önceki Haber

MARMARA EREĞLİSİ'NDE ZEKİ UZUN RÜZGARI!

ÇORLU'YA DOKTOR MÜJDESİ!Sonraki Haber

ÇORLU'YA DOKTOR MÜJDESİ!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar