282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

BAŞKAN GÖNÜL'DEN BOMBA AÇIKLAMALAR: HEPSİNİ HALKA ANLATACAĞIZ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN GÖNÜL'DEN BOMBA AÇIKLAMALAR: HEPSİNİ HALKA ANLATACAĞIZ!
Abone ol
Başarılı siyasetçi Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül, geçtiğimiz gün düzenlenen AK Parti Ergene Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısında. Haber 282'ye verdiği özel röportajda Ergene İlçesi'ne ve seçim çalışmalarına dair merak edilen soruları cevapladı.

Ergene İlçe Başkanı Gönül röportajında şu ifadeleri kullandı;" Metin Engin gündemi gerçekten de iyi takip ediyorsun. Toplantımız uzun bir süreden sonra pandemiyle beraber genişletilmiş danışma meclis toplantılarımız yapılmıyordu. Bunların bir başlangıcı oldu. Kendi içimizdeki konuları konuşacağız. Güzel bir gün olacak."dedi. 

"ŞU AN ÖYLE BİR DURUM YOK"

Milletvekilliği aday adaylığı için istifa sorularına ise şu yanıtı verdi;" Seçim zamanı geldiğinde bu tür konuşmalar çok olur. Saray ve Kapaklı ilçe başkanlarımız bu konu sebebiyle istifa ettiler. Şu anda biz görevimizin başındayız. Sanırım Ocak 15'e kadar bu süreç devam edecek. Fakat bize böyle bir teklif gelirse genel merkezden o zaman düşünürüz."dedi. 

"17 MAHALLEMİZE NELER YAPMIŞ NELER YAPMAMIŞ HEPSİNİ HALKA SUNACAĞIZ"

Ergene'deki çalışmalar için ise;" Biz bu konuyla ilgili sıkı takipteyiz. Belediye artık toplu satışa başladı. Dükkanların 23 tanesi satılıyor. Araziler  de bu şekilde. Rakamları mukayese edince arkadaşımız Rasim Yüksel, Ergene'mize hizmet  etmediği açıkca görülüyor. 17 mahallemizde ne kadar arazi satmış, neler yapmış, ne hizmet etmiş bunları takip ediyoruz. Gerekli çalışmalar tamamlanınca sizleri haberdar edeceğiz, halkımıza sunacağız."dedi. 

"ÇOK DOĞRU BİR SÖZ"

Ergene Belediyesi meclis üyesi Halil İbrahim Cebeci'nin, Başkan Yüksel'e miras yedi meclis olarak tarihe geçeceğiz sözlerine ise aynen katılan Başkan Gönül:" Çok doğru bir söz söylemiş. Gerçekten de tarihe geçeceğiz. Hepinize başarılar diliyorum. Tekrar görüşmek dileğiyle. Tüm halkımıza selam ve sevgilerimi sunuyorum."dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BU SEFER DE 28 KİŞİ!Önceki Haber

BU SEFER DE 28 KİŞİ!

DÜZENSİZ GÖÇMENLERE DUR DENİLECEK!Sonraki Haber

DÜZENSİZ GÖÇMENLERE DUR DENİLECEK!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar