282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Başkan Kadir Albayrak İl Genelinde Sürdürülen Çalışmaları Yerinde İnceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Albayrak İl Genelinde Sürdürülen Çalışmaları Yerinde İnceledi
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesince il genelinde yapım çalışmaları devam eden ve tamamlanan hizmet ile yatırımları yerinde inceleyerek gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi aldı.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Saray ilçesinde bulunan Saray Atatürk Kültür Merkezi inşaatı ve Büyükyoncalı Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. Her iki çalışmada da önemli mesafeler kat edildiğini ifade eden Başkan Kadir Albayrak, yatırımların aralıksız bir şekilde sürdürüleceğini belirtti. Saray ilçesinde çarşamba günleri kurulan semt pazarını da ziyaret eden Başkan Albayrak, tezgâhlarını açan pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Esnafla sohbet ederek görüş alışverişinde bulunan Başkan Albayrak, talep ve önerilerini dinledi.

Daha sonra Kapaklı ilçesine geçen Başkan Albayrak, burada TESKİ ekiplerince sürdürülen altyapı çalışmalarını inceledi. Çalışmaların gidişatı hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Albayrak, görevli personele iyi çalışmalar dileklerinde bulundu.

İnceleme programı kapsamında Çorlu ilçesini de ziyaret eden Başkan Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından kısa süre önce yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Orion Kavşağı’ndaki şerit ilavesi düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Yapım çalışmaları devam eden Ali Osman Çelebi Bulvarı’nı da ziyaret eden Başkan Albayrak, bulvardaki son durum hakkında bilgiler aldı. Yapım faaliyetlerinin sorunsuz ilerlediğini ifade eden Başkan Albayrak, yapım çalışmaları tamamlandıktan sonra Ali Osman Çelebi Bulvarı’nın Trakya Bölgesi’nin en gözde bulvarı olacağını ifade etti.

“Hizmet ve Yatırımlarımızı Titizlikle Sürdürüyoruz”

Yürütülen çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak, “İl genelinde hizmet ve yatırımlarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Birinci hizmet dönemimizden bu yana çalışmalarımızda önemli mesafeler kat ettik. Salgın sürecinde de çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımların Tekirdağ halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Belediyesi Yer Altı Çöp Konteyner Sayılarını ArtırıyorÖnceki Haber

Çorlu Belediyesi Yer Altı Çöp Konteyner...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çiçekler Tablete Dönüşsün Öğrencilerin Yüzü Gülsün”Sonraki Haber

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar