282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5557
EURO34.7639
ALTIN2497.0

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN KADİR ALBAYRAK İLÇELERDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ve vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla ilçelerde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak: “Projelerimizi Önümüzdeki Kasım Ayı İçerisinde Halkımızın Hizmetine Sunmayı Planlıyoruz”

 

Kapaklı ilçesindeki Engelsiz Yaşam Merkezi ve Hayrabolu Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesislerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden çalışmalarda gelinen son durum ile ilgili bilgi alan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Bugün mesaimize Hayrabolu Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesislerde ile Kapaklı ilçemizde yapımına başladığımız, inşaat çalışmalarının hızla sürdüğü Engelsiz Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmalarda gelinen son durumu yerinde inceleyerek başladık. Çalışmaların son aşamada olduğu projelerimizi önümüzdeki kasım ayı içerisinde halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Güzel Tekirdağ’ımıza duyduğumuz hizmet aşkı, vatandaşlarımıza duyduğumuz sevginin verdiği güç ve enerjiyle il genelinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her iki projemizin de vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Hayrabolu ilçesi İlyas Mahallesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Hayrabolu Rekreasyonel ve Sportif Tesis Projesi 400 m² konferans salonu, buna hizmet eden 250 m² fuaye,  50 m² kantin ve 5 adet kulüp odasından oluşuyor. Proje kapsamında ayrıca kültürel tesis 219 m² restoran (kapalı) restorana hizmet eden 150 m² mutfak, bulaşıkhane ve depolar bulunuyor. Ayrıca 130 m² fitness, fitness salonu ve havuza hizmet eden soyunma odaları da projede yer alıyor.

Kapaklı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımına başlanan Sosyal Hizmetler Merkezi ve Engelli Yaşam Merkezi bodrum, zemin ve bir normal kattan oluşuyor. İçerisinde spor salonu, fizik tedavi odası, çocuk bakım odası, kafeterya, 4 adet atölye, idari odalar, çok amaçlı salon, yemek odası, 6 adet misafirhane ve bilgisayar atölyesi bulunan merkez 1.711, 25 metrekare yapı inşaat alanına sahip.

Başkan Albayrak Çorlu İlçesindeki Peyzaj Çalışmalarını İnceledi

Başkan Albayrak daha sonra Çorlu ilçesinde Adnan Doğu, Şehitler, Yücel Kenter ve Çamlıbel caddelerinde bulunan refüjlerde Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından tamamlanan peyzaj düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgili personelden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Caddelerde çalı ve ağaç dikimi, ağaçların sürgün budaması ve peyzaj çalışmaları yapıldığını belirten Başkan Albayrak, “Güzel Tekirdağ’ımızın çehresini daha da güzelleştirmek için ağaç ve bitki dikimi çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de siyah akan derede balık ölümleri yaşandıÖnceki Haber

Edirne’de siyah akan derede balık ölümle...

Tekirdağ’da otomobiller çarpıştı; 3 yaralıSonraki Haber

Tekirdağ’da otomobiller çarpıştı; 3 yara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar