282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4599
EURO34.759
ALTIN2428.5

Başkan Kadir Albayrak Sporda Tarafını Belli Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kadir Albayrak Sporda Tarafını Belli Etti
Abone ol
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 3.Lig yolunda Tekirdağspor’un Bursa İnegöl İlçesinde Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynadığı play off müsabakasını tribünden takip ederek spordaki tarafını göstermiş oldu.

Bölgesel Amatör Ligini şampiyon olarak tamamlayan Tekirdağspor 3.Lige çıkma yolunda play off maçları oynamaya hak kazandı. Bursa İnegöl ilçesinde Ayvalıkgücü Belediyespor ile oynanan ilk müsabakada Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ta tribünde yerini alarak Tekirdağspor’u destekledi. 

Tekirdağspor için Bursa İnegöl ilçesine maç izlemeye giden Kadir Albayrak kendi sınırları içinde bulunan üstelikte Tekirdağ’ın profesyonel liglerdeki tek takımı olan Ergene Velimeşespor’un bu sezon bir maçını dahi izlemedi. Gerek maddi gerekse manevi Ergene Velimeşespor’a hiçbir destekte bulunmayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak İnegöl İlçesinde Tekirdağspor’un yanında olurken spordaki tarafını da göstermiş oldu.

Tekirdağ’ın adını Türkiye’nin dört bir yanında duyuran, gururla Tekirdağ’ı temsil eden Ergene Velimeşespor, Tekirdağ Büyüksehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından öksüz bırakıldı. Göstermiş olduğu çifte standart ile spor kamuoyunun da tepkisini alan Başkan Kadir Albayrak profesyonelce hareket etmek yerine amatörce kararlar alarak Ergene Velimeşespor’u desteksiz bırakıyor. Ergene Velimeşespor’u görmezden gelen, Tekirdağ’ın takımı değilmiş gibi davranan Başkan Kadir Albayrak bakalım daha ne kadar Ergene Velimeşespor’u dışlayacak.

Tekirdağ’ın “Kadir Abisi” olarak adlandırılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bir tek Ergene Velimeşespor’a abilik yapamadı. Ergene Velimeşespor yöneticileri ile yapılan görüşmelerde Ergene Velimeşespor için madde manevi destek oluruz sözleri de ne yazık ki askıda kaldı. Bu şekilde hareket ederek Ergene Velimeşespor’u öksüz bırakan Başkan Kadir Albayrak bakalım daha ne kadar topu taca atacak?


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunanistan’a kaçarken yakalanan PKK şüphelisi tutuklandıÖnceki Haber

Yunanistan’a kaçarken yakalanan PKK şüph...

TBMM'nin Kuruluşunun 102. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu OlsunSonraki Haber

TBMM'nin Kuruluşunun 102. Yıl Dönümü ve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar