282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

BAŞKAN MESTAN ÖZCAN: ÇORLU YERİNDE SAYIYOR HALK BUNU HAKETMİYOR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN MESTAN ÖZCAN: ÇORLU YERİNDE SAYIYOR HALK BUNU HAKETMİYOR!
Abone ol
AK Parti Çorlu Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı bugün Çorlu Halk Egitim Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda konuşma yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan önemli açıklamalarda bulundu.

Gerçekleştirdiği plan ve projelerle her kesimin takdirini toplayan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, bugün gerçekleştirilen ilçe danışma toplantısında gündemi sarsan açıklamalarda bulundu. CHP'li belediyelerin yönetmeyi beceremediğini belirten Başkan Özcan:" Yereli yönetemeyen kişiler, ülke yönetmeye talip oluyor."dedi. Başkan Özcan 2023 seçimlerinin büyük ehemmiyete sahip olduğunu ifade ederek:" Hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. İyi ki varsınız. Bugün Çorlu son olarak İlçe Danışma toplantılarımızı bitiriyoruz. Bizim istişare ettiğimiz toplantılar bizler için çok önemli. Sultan Alpaslan'dan başladık, Mustafa Kemal Atatürk'ten, Adnan Menderes'ten, Turgut Özal'dan, Necmettin Erbakan'dan devam edeceğiz. 21 yıldır milleti kucaklayan bir partiyiz. Devrim niteliginde işler yaptık. 

"YA KAZANACAK YA DA KAYBEDECEĞİZ"

2023 seçimleri yaklaşıyor. Çalışmalara devam  ediyoruz. Cuma günü yine bir toplatımız gerçekleşecek. Numan Kurtuluş da bizlerle olacak. Bu seçim çok önemli. 6'lı masa var. Arkadan sufle veren başka partiler de var.  Cumhurbaşkanımızı devirmek istiyorlar ama henüz daha bir isim bile çıkartamadılar. Çünkü kimi çıkartsalar Cumhurbaşkanımızın yanında bir hükmü yok. Kapatma davaları, eylemler, operasyonlar, darbeler hepsini biz gördük ama birliğimizi bozmadık. Bozmayacağız. Devrim niteliğinde işlere devam edeceğiz. Bir tercih yapılacak, Türkiye'nin geleceği için çok önemli. Türkiye ya kazandığı değerleri katbekat arttıracak ya da kaybedecek. İşte bu biraz böyle bir seçim. Türkiye iki kat büyüyecek. Çorlu ile ilgili bilgileri alıyoruz. Güneydogu'da eskiden terörden, kotülüklerden bahsediyorduk. Ama bizlerle artık bambaşka anılıyor.

"ANADOLU BÜYÜYOR ÇORLU YERİNDE SAYIYOR"

Tekirdağ büyük bir potansiyele sahip. Çorlu en marka olan bir ilçe. Çorlu bizlerle hakettiği şekilde yönetilecek. Büyük bir gayretin içerisindeyiz. Başkanlarla buluşuyoruz, halk buluşmaları yapıyoruz. Mahalle başkanları ile de bir aradayız. Görüyoruz, Teski bitmiş durumda, otogarı açmaktan acizler. Yatırımlara bakıyoruz bir iş yok. Tekirdağ'a söz verilen sebze ve meyve hali bile yok. Anadolu'nun köhne kentleri bile gelişirken Çorlu yerinde sayıyor. Bu bizi üzüyor. 

"2 MİLYONLUK PARK ÇÖPE GİTTİ"

Önemli olan işi sürdürebilmek. Muratlı'da bir park yapmışlar, perme perişan. Biz neden burası böyle dedik ertesi gün dozerle yıktılar. 2 milyon çöpe gitti. Daha nice beceriksizlikleri var. 

"ELEKTRİK YOK SU YOK AMA AÇILIŞ VAR"

2 Kasım'da görkemli bir açılış oldu Muratlı'da. Bizler de hazır açıldı kullanalım dedik halı saha maçı yapalım dedik. Aradık açılmadı daha tam olarak dediler, olsun dedik. Su yok dediler, olsun dedik. En son elektrik yok dediler. Bu nasıl iş? Yüzme havuzu da aynı şekilde. Kapalı havuz yaptılar yaz kış girilir dedik randevu istedik,  Haziran'da açılacak dediler. Bunlar bir de iktidar olmak istiyorlar. Yerelde böyle olan genelde nasıl olur belli.

"ÇORLU'DAN MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ"

 3 yıl 8 aydır görevdeyiz. 800 bin seçmenimiz var. Sandık sayımız da artacak. Milletvekili adaylarımızı sizlere soracağız. Çorlu'dan bir milletvekili çıkartacağız. Sandık esaslı calışmalar yapacağız. Seçmenleri kapıda karşılayacağız, engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için ekiplerimiz hazır evlerinden alacağız, oylarını kullandıracağız. Bu seçimde ideallerimize kavuşacağız. Çorlu'da da aynı ideallere kavuşacağız. Allah yâr ve yardımcımız olsun."şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK PARTİ ÇORLU TEŞKİLATI'NDAN GÜNDEMİ SARSAN TOPLANTI!Önceki Haber

AK PARTİ ÇORLU TEŞKİLATI'NDAN GÜNDEMİ S...

EDİRNE'DE KORKUTAN YANGIN!Sonraki Haber

EDİRNE'DE KORKUTAN YANGIN!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar