282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.349
EURO35.1013
ALTIN2306.8

Başkan Mustafa Helvacıoğlu, Çamlıkent’e yapılması planlanan semt sahasıyla ilgili konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Mustafa Helvacıoğlu, Çamlıkent’e yapılması planlanan semt sahasıyla ilgili konuştu
Abone ol
Helvacıoğlu: “Çivi Çakalım İstiyoruz Yine Karşımıza CHP Yönetimi Çıkıyor…”

Helvacıoğlu: “Böyle bir yatırımı kim istemez? Yatırımları engelleme çabalarına anlam veremiyoruz.”

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 16 Nisan 2021 Cuma günü Çamlıkent mevkiinde yapılması planlanan semt sahasının yerine CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) İlçe Yönetiminin ve bazı vatandaşların içinde bulunduğu bir grubun karşı çıkması üzerine açıklamalarda bulundu.

 

Mustafa Helvacıoğlu; “Çamlıkent sakinlerine sesleniyorum; semt sahasının yapılmasını istiyorsanız gelin imzalarınızı bize ulaştırın.”

 

11 Mahalleye 11 Semt Sahası projesi kapsamında Çamlıkent Mevkii’ne de bir semt sahası kazandırılacağını ifade eden Helvacıoğlu, “Çamlıkent mevkiindeki, aralarında CHP İlçe Yönetiminde olan bazı vatandaşlarımız “Çamlıkent’e buraya yapmayın” diyor. Ses ve gürültüden rahatsız olacaklarını ifade ediyorlar. Çamlıkent’e çocuklarımız ve gençlerimiz için yapacağımız bu tesis akşam saatlerine kadar hizmet verecek. Yani burasını ne kiraya vereceğiz ne de geceleri açık olacak. Yaşlılarımız kadar çocuklarımız da var. Ben Çamlıkent sakinlerine sesleniyorum; semt sahasının yapılmasını istiyorsanız gelin imzalarınızı bize ulaştırın. Yani üzülerek ifade etmek istiyorum ki; CHP yöneticilerini bugün yine gençlerimiz ve çocuklarımız için yapılacak bir projeyi daha engelleme çabasında gördük. CHP İlçe Başkanı işi gücü bırakmış bizi engellemeye çalışıyor. İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Meclis Üyeleri vatandaşımızı kışkırtıyor. 30 yıldır çivi çakılmamış, şimdi de bizi çalıştırmıyorlar. Hayretler içinde böyle bir yatırımı kim istemez diye soruyorum? şeklinde konuştu.

 

“Çamlıkent’te de alternatif yer yok.”

 

Söz konusu alanın yaklaşık 3,5 dönüm olduğunu ve 800 metrekarelik kısmına semt sahası yapılacağını dile getiren Mustafa Helvacıoğlu, “Çamlıkent’te de alternatif yer yok. Bu nedenle söz konusu alana projeyi uygulama kararı verdik. Gençlerimiz ve çocuklarımız için yapacağımız bu tesis gece çalışmayacak. Böyle bir yatırıma, gençlerimizin spor ile yakınlaşmasına 30 kişi kışkırtma ile toplanıp karar veremez. Orada binlerce vatandaş ikamet ediyor ve o alan belediyeye ait.

 

“İstemeyen 30 kişi karşısında binlerce vatandaşımız projenin yapılmasını istiyor.”

 

Ayrıca sadece semt sahası değil bahse konu alanda düzenlemeler de yapacağız. Kilitli taş döşeyerek otopark alanları üreteceğiz. Projenin bitmiş halini gördükleri gün memnun olacaklar. Bu tamamen provokasyon. İstemeyen 30 kişi karşısında binlerce vatandaşımız projenin yapılmasını istiyor. Keşan’a çivi çaktırmayan CHP yine sahneye çıktı.”

 

“Semt sahası kiraya verilmeyecek”

 

Projenin bahse konu alanın 3’te 1’ini kapsayacağının altını çizen Helvacıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı, “Buradaki vatandaşlarımızın bazıları istemeyebilir. Belediyeye gelerek, yönetimle konuşarak bunu istişare edebilirdik. CHP ilçe başkanı ve meclis üyelerinin vatandaşı sokağa dökmesi hiç yakışık almadı. Bunun altında vatandaşı kışkırtmak yatıyor. Burada sadece 30 kişi yaşamıyor binlerce vatandaşımız ikamet ediyor. Burasını kiraya vereceğimizi söylüyorlar. Kesinlikle böyle bir şey yok. Kiraya filan verilmeyecek. 30 kişi istemiyor mu binlerce kişi semt sahası mı istiyor? 30 yıldır bu çocuklara bir şey yapılmamış. Çivi çakalım istiyoruz yine karşımıza CHP yönetimi çıkıyor”

Açıklamanın yapıldığı esnada semt sahasının yapılacağı alanda bulunan çocuklar da projenin hayata geçirilmesini istedi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇORLU TSO VE TOBB TARAFINDAN 1,300 AİLEYE GIDA YARDIMIÖnceki Haber

ÇORLU TSO VE TOBB TARAFINDAN 1,300 AİLEY...

Sıfır Atık Uygulaması İçin Çalışmalar Devam EdiyorSonraki Haber

Sıfır Atık Uygulaması İçin Çalışmalar De...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar