282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Başkan Nallar: Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali Türkiye'de ses getirecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Nallar: Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali Türkiye'de ses getirecek
Abone ol
TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl 58'incisi düzenlenen Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali’nin son şeklinin verilmesi için icra komitesi toplantısı gerçekleştirildi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk'ü başkanlığında yapılan toplantıya, Süleymanpaşa Kaymakam Vekili Gökhan Gürbüzerol, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, İl Emniyet Müdür Vekili Cüneyt Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çetin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Emin Benan Utku ve ilgili kurum müdürleri ile dernek ve oda temsilcileri katıldı.

 

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen toplantıda, kurumların görev ve sorumlulukları, alınacak tedbirler ve organizasyon ile ilgili diğer tüm konular görüşüldü. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali taslak programının da sunumunun yapıldığı toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar; "Bu yıl 58'incisini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivalimizin heyecanı hepimizi sardı. Siz değerli hemşehrilerimiz ve şehrimizi ziyaret edecek misafirlerimize çok güzel bir festival yaşatmak için çabalıyoruz. Festival programımız neredeyse netleşti. Kısa bir süre içinde programı detaylı olarak duyuracağız. Türkiye’de de ses getirecek bir program hazırladık. 4 gün sürecek festivalimizin her gününe ayrı bir konsept hazırladık. Rumeli Balkan Günü, Üç Kemaller Günü, Macar Günü ve Ortak Paydamız İyilik Günü olacak. Konserler, film gösterileri, söyleşiler, yarışmalar, konferanslar, gösteriler. Kısacası unutulmaz bir festival olacak" dedi. (DHA)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEKİRDAĞ Boşanma aşamasındaki eşini tabanca ile ağır yaraladıÖnceki Haber

TEKİRDAĞ Boşanma aşamasındaki eşini taba...

YAŞAR KAPTAN ÇEBİ VEFAT ETTİSonraki Haber

YAŞAR KAPTAN ÇEBİ VEFAT ETTİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar