282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3874
EURO35.0749
ALTIN2326.6

Başkan Rasim Yüksel “Çocuklarımızın Nikahlarını da Ben Kıyacağım, Başkanlığı Bırakmıyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Rasim Yüksel “Çocuklarımızın Nikahlarını da Ben Kıyacağım, Başkanlığı Bırakmıyorum”
Abone ol
Ergene Belediyesi’nin pandemi dönemi ile ara vermek durumunda kaldığı geleneksel boza festivali ve sünnet şöleninin 7.’si büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Festivalde sahne alan sanatçılara çeşitli hediyeler vermek üzere sahneye çıkan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sizlerle beraber olmaktan, sizlere hizmet etmekten, sizin emrinizde olmaktan her zaman onur ve gurur duyuyorum. Ne yaptıysak sizler için, ne yaptıysak gençler için, ne yaptıysak çocuklarımız için. O yüzden biz yılmadan, durmadan mücadelemizi halkımız için yapıyoruz. Bu sene biliyorsunuz 6 ayda 6 projemizi sizlerle beraber açtık, yine projelerimizi açmaya devam ediyoruz” dedi.

“Ergene Belediyesi Trakya’nın Öncü Belediyesi Olmaya Devam Ediyor”

Sizler bize inandınız, güvendiniz bizler de sizlerin ne isteğiniz varsa ne emrediyorsanız, ne ihtiyaç varsa bizler de onları inşa ediyoruz diyen Başkan Yüksel, “Tarihi bir günde beraberiz. Ergene Belediyesi sadece yol, su, kanaldan ibaret değil. Sosyal faaliyetlerde de Trakya’nın öncü belediyesi olmaya devam ediyor. Bugün 7.’sini kutladığımız Boza ve Sünnet Şölenimizde sünnet olan çocuklarımız, ailelerini tebrik ediyorum. Onların nikahlarını da ben kıyacağım, belediye başkanlığını bırakmıyorum ona göre” diye konuştu.

“Vatandaşlarımız Ne İstiyorsa Biz Onu Yapıyoruz”

Başkan Yüksel ayrıca, “Festivalimize uzaktan yakından gelen tüm hemşerilerimize, misafirlerimize bu mutlu gecemizde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz biz göreve geldiğimiz zaman iki büyük mahallemizde altyapımız yoktu içme sularımız kötüydü. Biliyorsunuz büyükşehir ile beraber tam 100 kilometre içme suyu, 100 kilometre kanal inşa ettikten sonra bölgemizde Ergene ilçemizin bir tarafından bir tarafına tam 200 kilometre yol yaptık. Ergene Belediyesi her zaman öncü belediye olmaya devam ediyor. Biliyorsunuz bu sene 6 tane projemizi açtık. Allah’ın izniyle vatandaşımız ne takdir ediyorsa gençlerimiz ne istiyorsa onu inşa ediyoruz. Düğün salonları, kapalı spor salonları, parklar, bahçeler bizim dönemimizde inşa oldu”  şeklinde konuştu.

“Seneye Her Mahallemizde Daha Büyük Organizasyonlar Yapacağız”

Allah kısmet ederse bu dönemde de 2023’de Sağlık Mahallemizde gençlerimize halkımıza çok güzel bir düğün salonu projemiz var diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Açık ve kapalı düğün salonu yapacağız. Yine Yeşiltepe Mahallemizde imar problemini çözüyoruz, bizim dönemimizde sorun kalmayacak. İmar sorununu çözüyoruz. Yeşiltepe Mahallemizde gençlerimiz için halkımız için çok büyük bir spor kompleksini kapalı spor salonunu kazandıracağız. Yine diğer mahallelerimizde de hizmetlerimiz olacak. Ulaş Mahallemizde, Karamehmet Mahallemizde, Ahımehmet Mahallemizde, her mahallemizde hizmetimiz var. Her zaman şunu söylüyoruz. Tarlada izimiz var, sahada hizmetlerimiz var. Bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah seneye daha büyük organizasyonlar yapacağız, her mahallede yapacağız. Bunun da buradan müjdesini veriyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
7. Geleneksel Boza Festivali ve Sünnet Şöleni Korteji Yağmura Rağmen Coşkuyla GerçekleştiÖnceki Haber

7. Geleneksel Boza Festivali ve Sünnet Ş...

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJISonraki Haber

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN 30 AĞUSTOS ZAFE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar