282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5949
EURO34.8273
ALTIN2511.1

Başkan Rasim Yüksel Gençlere Başarı Dileklerinde Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Rasim Yüksel Gençlere Başarı Dileklerinde Bulundu
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Belediyesi Kültür Merkezinde bulunan Kütüphanede Üniversite sınavına hazırlanan gençler ile bir araya gelerek gençlere sınav öncesi başarı dileklerinde bulundu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kültür Merkezinde Ergene halkına ücretsiz olarak verilen kurs atölyelerini ve ikinci el mağazasında incelemelerde bulundu. Başkan Yüksel ayrıca yine Kültür Merkezinde bulunan kütüphanede üniversite sınavına hazırlanan gençler ile de bir araya gelerek sınav öncesi gençlere başarı dileklerinde bulundu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 2018 yılından itibaren Ergene Belediyesinin kütüphanelerinden 19.656 kişinin aktif olarak kullandığını belirterek, “Kitapların olmadığı bir dünya düşünülemez. Eğitimin, bilimin, sanatın temeli kitaba dayanır. İnsanlar için bu kadar değerli olan kitaplar kütüphanelerde korunur ve bütün insanların hizmetine sunulur. Kuşkusuz çoğu kişinin evinde kendi kitaplığı vardır, ama buradan sadece kendisi ve yakınları yararlanabilir. Oysa kütüphanelerden çok geniş kitlelerin yararlanma imkanı vardır. Özellikle öğrencilerimizin kütüphanemize gelip bu güzel hizmetten yararlanması bizleri çok mutlu ediyor.” dedi.

Başkan Yüksel Belediyenin kütüphanelerinde her yaşa uygun kitaplar olduğunu da belirterek, “Belediyemizin kütüphanelerinde Dil ve edebiyat, tarih, felsefe, psikoloji, hukuk, bilgisayar, çevre, kişisel gelişim, mühendislik, teknoloji, ekonomi, finans, tıp ve işletme gibi 28 ana başlık altında binlerce kaynak bulundururken, farklı yaş ve gruplardan tüm vatandaşlarımıza bilgi ve hizmet sunuyor” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANI HİKMET ATA’YA İKİNCİ YIL KUTLAMASIÖnceki Haber

MARMARAEREĞLİSİ BELEDİYE BAŞKANI HİKMET...

ÖMRÜMÜN DÖRT MEVSİMİ YENİLENEN YÜZÜYLE OKURLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYORSonraki Haber

ÖMRÜMÜN DÖRT MEVSİMİ YENİLENEN YÜZÜYLE O...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar