282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Başkan Rasim Yüksel Kaymakamlıkta Düzenlenen Bayramlaşma Programına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Rasim Yüksel Kaymakamlıkta Düzenlenen Bayramlaşma Programına Katıldı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ramazan bayramının birinci gününde Kaymakamlık tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Ergene Kaymakamlığı tarafından Ramazan bayramının birinci gününde bayramlaşma programı düzenlendi. Ergene Kaymakamlık binasında gerçekleşen Bayramlaşma programına katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları, Ergene Belediyesi Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK yöneticileri ve basın mensupları ile tek tek bayramlaşarak mübarek Ramazan bayramlarını kutladı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene Kaymakamlığında gerçekleşen bayramlaşma programında yaptığı açıklamada, “Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının sonunda bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının hepimizde güçlendirdiği manevi anlayış sayesinde, ihtiyaç sahiplerinin yanında olmanın sevincini, iftar sofralarını paylaşmanın mutluluğunu, bizi birbirimize yakınlaştıran sevgi, dostluk ve kardeşlik gibi bağların önemini daha güçlü duygularla yaşadık. Ramazan ayında yaptığımız teravih, mahalle buluşmalarımız ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösterdik. Bu buluşmalarda ayrıca hemşerilerimizin fikirlerinden istifade ettik, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdik. Yaptığımız iftarlarla toplumun farklı kesimlerinden hemşerilerimizle bir araya geldik ve sevgi bağlarımızı kuvvetlendirdik. Ramazan ayı’nın rahmet ve bereketini bizlere dolu dolu yaşatan Allah’ımıza şükürler olsun. Bugünde Ergene Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katılarak protokolümüzle bayramlaştık” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesine Türkiye’nin Her Yerinden Ziyarete GeliyorlarÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Atatürk Evi ve Müzesin...

Başkan Yüksel Mahalleleri Gezerek Ergene Halkı İle BayramlaştıSonraki Haber

Başkan Yüksel Mahalleleri Gezerek Ergene...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar