282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5159
EURO34.9689
ALTIN2434.4

Başkan Sarıkurt: ‘Çocuklarımızın Hayalleri Masal Park ile Hayat Bulacak’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Sarıkurt: ‘Çocuklarımızın Hayalleri Masal Park ile Hayat Bulacak’
Abone ol
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un yerel seçim öncesi projeleri arasında yer alan Masal Park’ın yapımına başlanıyor. Bir projeyi daha hayata geçirecek olmaktan mutlu olduklarını belirten Başkan Sarıkurt, “Masal Park, bölgemizin ilk ve tek tema parkı olacak.” dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimler öncesinde seçim kampanyasında dile getirdiği, “Çocuklarımızı masal kahramanları ile buluşturacak yepyeni bir tema park projesi hayata geçireceğiz. Çocuklarımızın hayallerini Masal Park ile gerçekleştireceğiz.” sözünü tuttu. Önerler Mahallesinde yaklaşık 21 dönümlük alana inşa edilmesi planlanan Masal Park ile ilgili çalışmalara başlandı.

İçinde 167 Tane Masal Kahramanı Yer Alacak

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilecek olan parkın içinde yürüyüş parkurları ve bol bol yeşil alan bulunacak. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un kente kazandırmayı hedeflediği projelerden biri olan ve hem çocukları hem de yetişkinleri mutlu edecek Masal Parkın içerisinde 21 farklı konsept ve 167 tane masal kahramanı yer alacak. Ayrıca parkın içerisinde bir de çocuklara masal okuyacak ağaç olacak. Çorlulu vatandaşların yanı sıra turistik amaçlı kenti ziyaret edenlerin de ilgisini çekeceği düşünülen Masal Park’ın içerisinde Nasrettin Hoca’dan Keloğlan’a, Pamuk Prenses’ten Külkedisi’ne kadar pek çok karakter yer alacak. 

‘Bölgedeki İlk ve Tek Tema Park’

Konsept ve kurgu bakımından bölgedeki ilk ve tek tema park olacağını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çocuklarımıza kendilerini masal kahramanlarının rengârenk dünyasında hissettirecek olan Masal Park, yerli ve yabancı birçok masal kahramanı ile çizgi film karakterini bünyesinde barındıracak. Böylelikle parkımızı ziyaret eden çocuklarımızın hayalleri Masal Park ile hayat bulacak; yaratıcılıkları beslenecek, hayal dünyaları gelişecek.

‘Projelerimizi Bir Bir Hayata Geçiriyoruz’

Yalnızca çocukların değil yetişkinlerin de severek ziyaret edeceği Masal Park ile ilgili çalışmalara başlamaktan ve bunu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Seçim zamanı verdiğimiz sözleri, yapılması planlanan projeleri ekiplerimizle birlikte bir bir hayata geçiriyoruz. Bu güzel projeye emek veren Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün çalışmalarına başladığımız Masal Parkımızın açılışını da umuyorum ki pandemi dönemini geride bırakarak çocuklarımızla birlikte gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’den Çorlu ve Saray Belediyesi Spor Kulüplerine DestekÖnceki Haber

Büyükşehir’den Çorlu ve Saray Belediyesi...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Mağdur olan Ergene Belediyesi’dir”Sonraki Haber

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar