282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Yüksel aday tanıtım toplantısına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel aday tanıtım toplantısına katıldı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene Belediye Başkan adayı Rasim Yüksel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer ve diğer ilçe belediye başkan adayları ile birlikte katıldı.

Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçime ittifaksız girdiğini kimse kabul etmesin. Biz bir ittifakın parçasıyız, bileşeniyiz, içindeyiz. Bu ittifakın adı: Türkiye İttifakı’dır” dedi. Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda, CHP’nin seçim filmleri izletilerek kampanya sloganı olan “İşimiz gücümüz Türkiye” sloganı da tanıtıldı.

Ankara’daki aday tanıtım toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer, Ergene’nin kurucu belediye başkanı ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden CHP’nin Ergene Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Rasim Yüksel de katıldı.

Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Genel Başkanımız Özgür Özel’in sunumuyla aday tanıtım toplantımızı gerçekleştirdik. Yerel seçimler için seçim beyannamemiz açıklandı. Halkçı ve sosyal belediyecilik anlayışıyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sevgi Kenti Ergenemizde halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Ergene’de başı ağrıyandan da dişi ağrıyandan da biz sorumluyuz diyerek çıktığımız bu yolda sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergilemeye her an halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Kars Ardahan Iğdır Derneği’nin gecesine katıldıÖnceki Haber

Başkan Yüksel Kars Ardahan Iğdır Derneği...

BBP'nin Adayı İsmail Ceylan OlduSonraki Haber

BBP'nin Adayı İsmail Ceylan Oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar