282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5588
EURO34.8955
ALTIN2437.0

Başkan Yüksel Ailesi İle Birlikte Hasta Ziyaretlerinde Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Ailesi İle Birlikte Hasta Ziyaretlerinde Bulundu
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel bölgemizde bulunan hastanelerde yatmakta olan hastalara moral ziyaretinde bulunarak kendilerine acil şifalar diledi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel eşi Ayten Yüksel, Kızı Hande Yüksel Işık ve Damadı Suat Işık ile birlikte önce ki akşam bölgemizde bulunan hastanelerde yatmakta olan Ahimehmet Mahallesinde ikamet eden Nazif Ergene’nin eşi Sevcan Ergene, Belediye personelimiz Özgür Sabuncuoğlu ve diğer hasta vatandaşlara moral ziyaretinde bulunarak kendilerine acil şifalar diledi. Vatandaşların durumları ile ilgili olarak hastane yönetiminden bilgiler alan Başkan Yüksel, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hasta yakınlarıyla da bir süre sohbet etti.

Sıklıkla hastaları ziyaret ettiğini belirten Başkan Yüksel, “Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlılara ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanındayız. Tüm hasta olan kardeşlerimize, büyüklerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ekin Bebeğe Hoş Geldin Ziyaretinde Bulundu

Başkan Yüksel ailesi ile birlikte hasta ziyaretlerinin ardından Gülse ve Mehmet çiftinin yeni doğan bebekleri Ekin bebeğe hoş geldin ziyaretinde bulunarak Pektaş ve Gören ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Yüksel, Ekin bebeğin Ülkesini seven Cumhuriyet ilkelerini benimseyen bir birey olarak büyüyeceğine inancım tamdır diyerek Gülse ve Mehmet çiftine yeni bebeklerini sağlık, sıhhat içinde iyi günde büyütmelerini ve hayırlı bir evlat olması temennilerinde bulundu.

Bu güzel dilekleri ve nazik ziyaretlerinden dolayı Gülse ve Mehmet çifti Başkan Yüksel ve ailesine teşekkürlerini iletti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vali Yıldırım'dan Regaip Kandili mesajıÖnceki Haber

Vali Yıldırım'dan Regaip Kandili mesajı

Senfonik Destan Konseri İzleyenleri BüyülediSonraki Haber

Senfonik Destan Konseri İzleyenleri Büyü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar