282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3788
EURO35.0468
ALTIN2325.8

Başkan Yüksel Anneler Gününü Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Anneler Gününü Kutladı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel anneler gününü unutmadı. Başkan Yüksel anneler gününde yapmış olduğu ziyaretlerde Ergene’de şehit annelerinin de kapılarını çalarak anneler gününü kutladı.

Millet olarak yüreğinde anne özlemini her an hisseden bir duyguya sahip olduğumuza vurgu yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ramazan ziyaretleri kapsamında önce ki günde Ergene ilçesinde ki anneler günü ziyaretlerinde şehit annelerini de ziyaret ederek anneler gününü kutladı.

Şehitlerimiz ve Onların Aileleri Bizim En Değerlerimiz

Şehit annelerinin anneler gününü kutlayan Başkan Yüksel, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak ve mukaddesatlarımıza halel gelmemesi için gözlerini kırpmadan canlarını feda ederek bize bu toprakları vatan kılan şehitlerimiz, ailelerini bize emanet olarak bıraktı. Bizlerde onların bize emanet olarak bıraktığı ailelerine her zaman sonuna kadar sahip çıkacağız” dedi.

Pandemi süreci geçtiğinde doya doya kucaklaşacağımız nice sağlıklı anneler günü temenni ediyorum diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Peygamber efendimizin “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” hadis-i şerifiyle payelendirdiği anne sevgisi dünyada ki en değerli sevgidir. Annelerimiz, hoşgörünün, fedekarlığın, şefkat ve merhametim adıdır. Hakkın rahmetine kavuşmuş tüm anneleri saygı ve rahmetle anıyor, başta şehit anneleri ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Gününü yürekten kutluyorum ve değerli annelerimiz unutmasınlar ki bizler her zaman onların yanındayız, her ihtiyaç duyduklarında bize haber etmeleri yeterli” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerde çocuklara da bol bol oyuncak ve çikolata ikram etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Marmaraereğlisi Belediyesi Ramazan Ayı Erzak Paketlerini Teslim EdiyorÖnceki Haber

Marmaraereğlisi Belediyesi Ramazan Ayı E...

Ergene Velimeşespor’umuzu Canı Gönülden Tebrik EdiyorumSonraki Haber

Ergene Velimeşespor’umuzu Canı Gönülden...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar