282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3274
EURO35.1256
ALTIN2295.7

Başkan Yüksel Çalışmaları Bizzat Yerlerinde Denetledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Çalışmaları Bizzat Yerlerinde Denetledi
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kar mesaisi yapan belediye ekiplerinin çalışmalarına bizzat katılarak, kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yerinde denetledi.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Sağlık Mahallesi’nin cadde ve sokaklarında gerçekleştirdiği kar küreme ve tuzlama çalışmalarına katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel çalışmaları yerinde takip etti.

 

Önceki gece geç saatlerde başlayan ve hafta sonu boyunca etkili olan kar yağışına karşı kar küreme ve tuzlama çalışması yapan belediye ekiplerinin çalışmalarına katılan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel incelemelerde bulunarak ekiplere kolaylıklar diledi. 

 

Tedbirimizi Erkenden Aldık

 

Ergene’nin cadde ve sokaklarında her hangi bir olumsuzluk yaşanmaması için 24 saat esasıyla görev yapan ekipleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan ve çalışmaları yerinde takip eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Günler öncesinden yapılan yoğun kar yağışı, tipi ve don olaylarına karşı tedbirimizi erkenden aldık ve tüm hazırlıklarımızı bu doğrultuda yaptık. Tüm hazırlıklarımızı ve planlamalarımızı karla mücadele üzerine oluşturduk. Tüm tedbirleri aldığımız için kar yağışının başlaması ile birlikte Ergene ilçe genelinde tuzlama, kar küreme ve kar temizleme ile yol açma çalışması başlattık. Ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Biz de ekiplerimizi çalışmaları sırasında sahada ziyaret ettik ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Ekiplerimiz Ergene’de herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve kar yağışının etkisini azaltmak için canla başla mücadele ediyorlar” dedi.

 

7/24 Görevdeyiz

 

Başkan Yüksel ayrıca, “Ergene’de etkili olan kar yağışının olumsuz etkilerine karşı ekiplerimiz ilçemizde 24 saat esasına göre görev başındalar. Sevgi kenti Ergenemizin dört bir yanında gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel Gümüşhane Belediye Başkanını Misafir EttiÖnceki Haber

Başkan Yüksel Gümüşhane Belediye Başkanı...

Çorlu Belediyesi Ekipleri Karla Mücadeleyi Aralıksız SürdürdüSonraki Haber

Çorlu Belediyesi Ekipleri Karla Mücadele...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar