282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5185
EURO34.8985
ALTIN2444.9

Başkan Yüksel Candan Yüceer için tebrik mesajı yayımladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Candan Yüceer için tebrik mesajı yayımladı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Candan Yüceer adının açıklanmasının ardından tebrik mesajı yayımladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezinin 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Candan Yüceer adını açıklamasının ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tebrik mesajı paylaştı.

 CHP Parti Meclisi (PM) 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Candan Yüceer'i belirledi. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplanan Parti Meclisi (PM) toplantısında belirlenen belediye başkan adaylarını paylaştı. Buna göre PM toplantısının sonuçlandığını belirten Yücel, 6'sı büyükşehir belediyesi, 15'i il belediyesi olmak üzere bugün toplam 242 seçim çevresinde belediye başkan adaylarını belirlediklerini söyleyerek açıklama yaptı.

 CHP’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklanmasının ardından kişisel sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaparak tebrik mesajını ve başarı dileklerini paylaşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Cumhuriyet Halk Partimizin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Candan Yüceer’i tebrik ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Tekirdağ’ımızın kara kızına başarılar diliyorum” açıklamasında bulundu.

 CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Candan Yüceer, 24, 25, 26 ve 27. dönemde Tekirdağ Milletvekili olarak seçilmiş, 3 dönem de CHP Parti Meclisi üyeliği görevinde bulunmuştu.

 Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak başkanımıza da hem partimize hem de Tekirdağ'ımıza ve Ergenemize vermiş olduğu, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” ibarelerine yer verdi.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da kar sonrası buzlanma; esnaf yollara tuz döktüÖnceki Haber

Tekirdağ’da kar sonrası buzlanma; esnaf...

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Karnemiz başarılı”Sonraki Haber

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar