282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3604
EURO34.8877
ALTIN2390.0

Başkan Yüksel, “Çocuklarımızı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel, “Çocuklarımızı Canı Gönülden Tebrik Ediyorum”
Abone ol
Yaşları küçük ama kalpleri büyük 5 arkadaş kendi yapmış oldukları oyuncakları düzenlenen kermeste satarak toplamış oldukları parayı Ergene’de ihtiyaç sahibi bir aileye vermek için Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret ederek parayı teslim ettiler.

Kendi yapmış oldukları oyuncakları düzenlenen kermeste satarak toplamış oldukları parayı Ergene İlçesinde ihtiyaç sahibi bir aileye vermek isteyen yaşları küçük ama kalpleri büyük 5 arkadaş toplamış oldukları parayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teslim ettiler.

Bu güzel davranışlarının herkese örnek olması gerektiğini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Çocuklarımızı ve bu güzel evlatlarımızı yetiştiren ailelerini canı gönülden tebrik ediyorum. Kendilerini belediyemizde misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğum çocuklarımızım eğitim hayatlarında da başarılı olacağına yürekten inanıyorum” dedi.

İhtiyaç Sahibi Ailelerimizin Her Zaman Yanlarındayız

Ergene’de ihtiyaç sahibi ailelerin her zaman yanlarında olduklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize sıcak yemek yardımı, kömür yardımı, erzak yardımı, ikinci el eşya yardımı, evde bakım hizmeti ve sağlık ambulansımız ile sağlık hizmeti veriyoruz. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Biz büyük biz aileyiz ve ailemizde kim yardıma ihtiyaç duyuyorsa tüm desteğimizle onun yanındayız. Bugünde yaşları küçük ama kalpleri büyük 5 evladımız kendi yapmış oldukları oyuncakları kermeste satarak toplamış oldukları parayı Ergenemizde ihtiyaç sahibi bir ailemize vermek üzere bizlere teslim etmişlerdir” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel makamında konuk ettiği küçüklerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirip çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene’de Semt Pazarlarında Tedbirler Sıkı TutuluyorÖnceki Haber

Ergene’de Semt Pazarlarında Tedbirler Sı...

Sağlık çalışanlarına sabah çorbası Süleymanpaşa BelediyesindenSonraki Haber

Sağlık çalışanlarına sabah çorbası Süley...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar