282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Yüksel, Çorlu Deresi’nde düzenlenen basın açıklamasına katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel, Çorlu Deresi’nde düzenlenen basın açıklamasına katıldı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Nehrine dikkat çekmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi aynı zamanda Çevre Komisyonu Üyesi Baran Bozoğlu tarafından yapılan basın açıklamasına katıldı.

CHP PM Üyesi ve Çevre Komisyonu Üyesi Baran Bozoğlu Ergene Nehrinin kirliliğine dikkat çekmek amacıyla Çorlu Deresi kenarında basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de katıldı.

 

Istranca Dağları’ndan doğarak Trakya’nın ortasından geçen ve Ege Denizi’ne dökülen 280 kilometrelik Ergene Nehri, temizlik çalışmalarına rağmen simsiyah akmaya ve çevresine zarar vermeye devam ediyor. Ergene Nehrinin kirliliğinden en çok etkilenen yerlerin başında ise Ergene ilçesinin Sağlık Mahallesi bölümü geliyor.

 

CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Parti Meclisi ve Çevre Komisyonu Üyesi Baran Bozoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, CHP Ergene ilçe başkanı Ramadan Duran, Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri katıldılar.

 

Bölgenin kanayan yarası simsiyah akan Ergene Nehri’nin Sağlık Mahallesi bölümünde kalan Çorlu Deresi kısmında eski köprü yanında düzenlenen basın açıklamasında CHP PM Üyesi Baran Bozoğlu açıklamalarda bulundu.

 

Bozoğlu’nun açıklamalarının ardından Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, önceki dönem Tekirdağ Milletvekili ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Candan Yüceer açıklamalarda bulundu.

Etrafına son derece kötü ve ağır koku ile hastalık yayan Çorlu Deresi sorununun bir an evvel çözülmesi konusunda talebimizi yineledik diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Halkımız adına takipçisi olacağız” dedi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel’den Çorlu Yağlı Tohumlar Kooperatifi ve Çorlu Ziraat Odasına ziyaretÖnceki Haber

Başkan Yüksel’den Çorlu Yağlı Tohumlar K...

CÜNEYT YÜKSELDEN GENÇLERE MÜJDELER..Sonraki Haber

CÜNEYT YÜKSELDEN GENÇLERE MÜJDELER..

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar