282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8

Başkan Yüksel, “Ergene’ye Modern Yeni Yollar Yapmaya Devam Ediyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel, “Ergene’ye Modern Yeni Yollar Yapmaya Devam Ediyoruz”
Abone ol
Ergene halkına modern ve kaliteli yollar inşa eden Ergene Belediyesi ilçede yol çalışmalarına kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel devam eden çalışmaları yerince inceleyerek ekiplerden bilgiler aldı.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Sağlık Mahallesi AkbukutSokak, ve Marmaracık Mahallesi Aytepe Caddesindeki beton yol çalışmalarını tamamladı. Bu iki sokağın tamamlanmasının ardından vites yükselterek çalışmalarına devam eden ekipler şimdide Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir caddesinde beton yol serim ve Ege Caddesinde de beton yol öncesi malzeme serimi çalışmalarını sürdürüyor.

“Verdiğimiz Sözleri Bir Bir Yerine Getiriyoruz”

Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir ve Ege caddelerinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Umutla, sabırla ve emekle çıkılan yolda her zaman başarı vardır. Sağlık Mahallesi Akbulut sokağımızın ardından kısa bir süre önce Marmaracık Mahallesi Aytepe caddesinde başlatmış olduğumuz beton yol serim çalışmamızda tamamlandı. Ekiplerimiz Ergene halkına en iyi ve en güzel hizmeti vermek adına dur durak demeden Yeşiltepe Mahallesi Kazım Karabekir caddesinde beton yol serim çalışmalarına başladı. Ergene halkımız için var gücümüzle çalışmaya, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi.

“Tekirdağ’da, Türkiye’de Parmakla Gösterilen Örnek Bir Belediye Olduk”

Başkan Rasim Yüksel, “Bundan tam 6 yıl önce yeni kurulan bir belediye olarak elinde hiçbir ekipmanı ve malzemesi olmayan Ergene Belediyesinin bu kısa sürede bünyesine kazandırmış olduğu iş makinaları, ekipmanlar ve malzemeler ile Ergene halkına beklemiş olduğu yol hizmetini en iyi şekilde veriyoruz. Yaptığımız yol çalışmalarımız ile Ergene’nin çehresini değiştirmeye, sokak ve caddelerimizi daha modern bir hale getiriyoruz. Tekirdağ’da, Türkiye’de parmakla gösterilen örnek belediyelerden biri olduk, bu başarıda en büyük pay halkımızın bize duyduğu inanç ve güvendir. Ergene Belediyesi olarak tek bir amacımız var oda her zaman Sevgi Kenti Ergenemize en iyi hizmeti sunmaktır” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin İstikbali Gençleri Eğitimden Uzak BırakmıyorÖnceki Haber

Ergene Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’ni...

Salgınla mücadelede hafta sonu mesaisiSonraki Haber

Salgınla mücadelede hafta sonu mesaisi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar