282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Yüksel Kars Ardahan Iğdır Derneği’nin gecesine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Kars Ardahan Iğdır Derneği’nin gecesine katıldı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ergene İlçe Başkanı Ramadan Duran, belediye başkan yardımcıları, Doğan Durmaz, Yüksel Baydarlı ve meclis üyeleri ile Kars, Ardahan, Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geleneksel birlik ve beraberlik gecesine katıldı.

Marmaracık Göl Restoranda düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi kenti Ergenemizde faaliyet gösteren hemşehri dernekleri arasında yer alan Ergene Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Marmaracık Göl Restoranda düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine katıldım. Misafirlere meşhur Kars kaz yemeğinin de ikram edildiği gecenin düzenlenmesine emeği geçen başta dernek başkanı Ali Cengiz Yürük ve yönetimini tebrik ediyor, tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Bugüne kadar ilçemizde biliyorsunuz tarihi projelere imza attık diyen Başkan Yüksel, “Altyapı, üstyapı, kanallar, yollar olmak üzere. Allah’ın izni, sizlerin de desteği ile tekrar yola çıktık. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen tüm hemşerilerime, tüm yöneticilerime teşekkür ediyorum. Ergene’de her zaman birlik, beraberlik var ve her zaman da devam edecek. Bu vesile ile sizlerle bir arada olmaktan, sizlerin kardeşiniz olmaktan onur ve gurur duyuyorum. İnşallah temennimiz Ergene’de gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin kesintisiz devam etmesi yönünde. Durmadan, yorulmadan çalışmaya tekrar söz veriyorum” diye konuştu.

Halk ozanı tarafından gerçekleştirilen canlı müzik performansı ve Kafkas Halk Dansları Ekibinin de sahne aldığı gece renkli anlara sahne oldu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ'da Jandarmadan yapılan operasyon; 7 gözaltıÖnceki Haber

Tekirdağ'da Jandarmadan yapılan operasyo...

Başkan Yüksel aday tanıtım toplantısına katıldıSonraki Haber

Başkan Yüksel aday tanıtım toplantısına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar