282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3245
EURO35.1139
ALTIN2302.2

Başkan Yüksel Kendi Elleriyle Sokakları Fırçaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Kendi Elleriyle Sokakları Fırçaladı
Abone ol
Ergene Belediyesinde yeni tip koronavirüs salgınına karşı tedbir için cadde, sokak, kaldırım ve vatandaşların ortak kullanım alanları gece yarısı sabunlu suyla yıkandı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yapılan çalışmalarda yer alarak kendi elleriyle sokakları fırçaladı.

Çalışmalar Sabaha Kadar Devam Etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri gece yarısı Ergene’de Edirne Caddesi ve Ulaş Mahallelerinde yeni tip koronavirüs salgınına karşı tedbir için cadde, sokak, kaldırım ve vatandaşların ortak kullanım alanlarını sabunlu suyla yıkandı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de katıldığı çalışmalar sabahın ilk saatlerine kadar devam etti.

Covid-19 salgınına karşı Ergene’de ilk günden itibaren yoğun bir şekilde mücadele ettiklerini belirten Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemizde cadde ve kaldırımların sabunlu suyla yıkanmasından, toplu kullanım alanlarının dezenfekte edilmesine kadar hassasiyetle önlemlerimizi alıyoruz. Halkımızın sağlığını önemsiyoruz ve çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

7/24 Halkımız İçin Çalışıyoruz

Salgınla mücadele kapsamında saat fark etmeksizin gece gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Yüksel, “Gece yarısı İlçemizde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışmaları yerinde inceledik, vatandaşlarımızın güvenliği ve sağlığı için bizler 7/24 görevimizin başındayız. Bu zor günleri atlayıp tekrar eski sağlıklı günlere kavuşacağız” dedi.

Vatandaşımızın Gözü Arkada Kalmasın

Edirne Caddesini baştan sona kadar elindeki fırçayla yıkayan Başkan Yüksel, “Vatandaşımızın gözü arkada kalmasın, onların sağlığı için dikiş makinesinde maske de dikeriz, kapı kapı gezerek onların ihtiyaçlarını karşılayıp maske ve erzak da dağıtırız, gecenin bir yarısı elimize fırçayı alıp sokakları da temizleriz yeter ki Ergene de halkımızın sağlığına zarar gelmesin” dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya'da "lahana güvesi" kanolaya zarar veriyorÖnceki Haber

Trakya'da "lahana güvesi" kanolaya zarar...

Başkan Yüksel Kırkgöz ve Esenler Mahallelerinde Kapı Kapı Gezerek Maske DağıttıSonraki Haber

Başkan Yüksel Kırkgöz ve Esenler Mahalle...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar