282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5242
EURO34.9846
ALTIN2433.4

Başkan Yüksel: Kırsal mahallelerimizin kamu binaları yenilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel: Kırsal mahallelerimizin kamu binaları yenilendi
Abone ol
Başkan Yüksel: Kırsal mahallelerimizin kamu binaları yenilendi

 

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Belediyesi, kırsal mahallelerde yatırım, proje ve hizmetlerini  kapsamında Çanakçı Mahallesi’nde sıfırdan inşa edilen köy misafirhanesi, Tekirdağ protokolünün katılımıyla düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Çanakçı Mahallesi Muhtarı Şevki Ürkmez, Süleymanpaşa Belediyesi’ne mahallelerine yaptıkları yatırım için teşekkür etti.

’KIRSAL MAHALLELERİMİZİN KAMU BİNALARI YENİLENDİ’

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kırsal mahallelerin neredeyse tamamındaki muhtarlık binaları, imamevleri, köy kahvehaneleri gibi kamusal alanlar ve binaların tadilattan geçirildiğini ifade ederek, bazı kırsal mahallelerde ise kullanılamayacak durumda bulunan kamu binalarının sıfırdan yapıldığını söyledi. Yüksel, ”Kendi köyüm olan Çanakçı Mahallesi’nde inşa ettiğimiz misafirhane, sıfırdan yaptığımız dört binadan sonuncusuydu. Şu anda bu binamızı da hizmete kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz burada sadece kaba inşaatı ihale ettik. Binanın çevre düzenlemesi ve diğer tüm işçilik, belediye kadrolarımız tarafından gerçekleştirildi. Burada çok fazla emek var. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Çanakçı Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa Belediyesi’nin artık mazide kalmış bir geleneği, köy misafirhanelerini yaşattığını ifade ederek Türk misafirperverlik kültürünü gelecek nesillere taşıyan bu hizmeti için Başkan Yüksel ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
SUCUK EKMEK İKRAM EDİLDİ
Protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi ve misafirhanenin gezilmesi ile açılış töreni sona erdi. Açılış töreninde katılımcılara sucuk ekmek ikramı yapıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen törende, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, AK Parti eski Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhan Koçer, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre Güngör, Tekirdağ Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Süleymanpaşa Meclis Üyesi Ali Rıza Eti, Belediye Meclis Üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, Çanakçı Muhtarı Şevki Ürkmez, merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile mahalle sakinleri de hazır bulundu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da yükümlülere bağımlılıkla mücadele semineri verildiÖnceki Haber

Tekirdağ’da yükümlülere bağımlılıkla müc...

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK'IN BASIN AÇIKLAMASISonraki Haber

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KAD...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar