282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5748
EURO35.0319
ALTIN2435.1

Başkan Yüksel korona virüs denetimine katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel korona virüs denetimine katıldı
Abone ol
İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen Kontrollü Sosyal Hayat denetimleri kapsamında Ergene’de de denetimler gerçekleştirildi. Denetimlere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de katıldı.

İçişleri Bakanlığı’nın talimatı ile pazarlar, işyerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, ticari taksiler ve tüm yaşam alanlarında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan denetimler Ergene’de de gerçekleştirildi.

 

Ergene’nin tüm mahallelerinde jandarma ve zabıta ekiplerinin de katılımıyla yapılan denetimlere Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel de katılarak Ergene’de bulunan iş yerlerini ziyaret etti.

 

İşyerlerinde bulunanlarla tek tek görüşen ve bir maske bir hayat kurtarır felsefesi ile Ergene Belediyesi imkanları ile üretilen maskelerden veren Başkan Yüksel vatandaşlara korona virüs salgını ile mücadele amacıyla alınan tedbirleri anımsatarak bu tedbirlere uymalarını istedi.

  

Ergene Belediyesi olarak pandemi döneminin ilk anından itibaren harekete geçtiklerini ve Ergene halkını koruma adına çalışma yaptıklarını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Pandemi ile ilgili olarak rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uygulamalara ilk andan ağırlık verdik. Ergene Kültür Merkezi’ni adeta bir maske üretim merkezine çevirdik. Ergene’de yaşayan herkese kapı kapı dolaşarak ücretsiz maske dağıttık. Bugün de İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ve belediyemizin zabıta müdürlüğü ekipleri ile birlikte Ergene’mizde COVID-19 tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştirdik. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ederek tedbiri elden bırakmayalım. Korona virüsle birlikte mücadele edelim, sağlığımıza önem verelim” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Velimeşe Gölet Projesinde Çalışmalar BaşladıÖnceki Haber

Velimeşe Gölet Projesinde Çalışmalar Baş...

MARMARAEREĞLİSİ’NDE KORONAVİRÜS DENETİMİ YAPILDISonraki Haber

MARMARAEREĞLİSİ’NDE KORONAVİRÜS DENETİMİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar