282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

Başkan Yüksel, “LGS Sınavına Girecek Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel, “LGS Sınavına Girecek Öğrencilerimize Başarılar Diliyorum”
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 6 Haziran 2021 Pazar günü yapılacak olan Liseye Giriş Sınavı (LGS)’na girecek olan tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 6 Haziran 2021 Pazar günü iki oturumda yapılacak olan Liseye Giriş Sınavı (LGS)’na girecek olan tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yayımladığı mesajında, “Sevgili öğrenciler, 6 Haziran Pazar günü hayatınızda önemli bir yol ayrımı olan Liselere Giriş Sınavı sizi bekliyor. Her biriniz elinizden gelen çabayı göstererek bu sınava hazırlandınız. Şimdi emeklerinizin karşılığını alacağınız gün geldi. Bu sınav strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları Liselere Giriş Sınavında başarılı olacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek için istedikleri branşlarda bir liseye yerleşmeleri, eğitimlerine mutlu olacakları bir okulda devam etmeleri en büyük dileğimdir. Biliyorum ki sizler elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için hazırlandınız. Geriye kalan, başarının sizin elinde olduğuna inanarak kendinize güvenmeniz ve sınava bu düşünce ile girmenizdir. Başarı, hak ettiğinizi düşündüğünüz değerdir. Başkalarının ölçüsü sizin başarınız olamaz. Bu sebeple sizi mutlu edecek sonuca siz karar vereceksiniz” dedi.

Başkan Yüksel mesajının sonunda, “Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yarınlarımızın inşası yolunda size yol göstermeye devam edeceğiz. Bizler size inanıyor ve güveniyoruz. Heyecanınızı paylaşıyor, sınavda başarılı olmanızı ve hayallerinizin gerçekleşmesini diliyorum” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gençler için bu sınavın huzur içerisinde gerçekleştirilebilmesi amacıyla vatandaşlara da uyarıda bulunarak sessiz olmaya davet etti. Başkan Yüksel, “6 Haziran tarihinde gençlerimizin daha huzurlu bir sınav geçirebilmeleri amacıyla korna, inşaat ve iş makineleri sesleri gibi rahatsız edici seslerin olmamasını siz değerli vatandaşlarımızdan rica ediyorum. Değerli öğrencilerimize çalışmalarının karşılığını alacağına olan inancımla dua ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Genel Başkan Yardımcısı Başkan Yüksel’i Ziyaret EttiÖnceki Haber

CHP Genel Başkan Yardımcısı Başkan Yükse...

Başkan Kadir Albayrak İlçelerde Devam Eden Çalışmaları Yerinde İncelediSonraki Haber

Başkan Kadir Albayrak İlçelerde Devam Ed...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar