282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3756
EURO34.9537
ALTIN2325.5

Başkan Yüksel Mahalleleri Gezerek Ergene Halkı İle Bayramlaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Mahalleleri Gezerek Ergene Halkı İle Bayramlaştı
Abone ol
Mübarek Ramazan Bayramında Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı, küçük çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel her bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramında da Ergene halkını yalnız bırakmadı. Kapı kapı gezerek Ergene halkı ile bir araya gelen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, Kadın Kolları Başkanı Emine Gakçı, Gençlik Kolları Başkanı Özcan Güler, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ve parti yöneticileri ile birlikte Ergene ilçesinde mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladı.

Mahallelerde bulunan kıraathanelere girerek vatandaşlarla birlikte çay içen, esnaflarla birlikte sohbet eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel büyüklerinde ellerini öptü. Başkan Yüksel yapmış olduğu Bayram ziyaretlerinde mübarek Ramazan Bayramını vatandaşlarla bir arada geçirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Çocuklara Çeşitli Hediyeler Verdi

Covid19 salgını sebebiyle son iki yıldır bayram heyecanının doya doya yaşanmadığını hatırlatan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Biliyorsunuz pandemi nedeniyle bayramlarımız kısıtlı ve yasaklıydı, şükürler olsun bu bayramda vatandaşlarımızla bir aradayız. Rabbim inşallah bu günlerimizin eksikliğini vermesin. Bayramlar her halükarda kardeşlerin, dostların buluşmasıdır, küslerin barışmasıdır. Bayramlar bizim birlik ve beraberliğimizin, dayanışmanın, paylaşmanın yoğun yaşandığı özel günlerdir. Covid19 salgınının ülkemizde etkisini kaybetmesinin ardından eski bayramlarda olduğu gibi büyüklerimizi ziyaret ediyor,  karış karış Ergenemizi gezerek vatandaşlarımızla bayramlaşıyor, büyüklerimizin hayır dualarını alıyoruz. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da çocuklarımızı unutmadık ve onlara da bayramlık şeker, çikolata ve oyuncak hediye ettik. Rabbim bizleri nice sağlıklı bayramlarda buluşturmayı nasip eylesin, ülkemizi her türlü doğal afet ve salgın hastalıklardan korusun” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Rasim Yüksel Kaymakamlıkta Düzenlenen Bayramlaşma Programına KatıldıÖnceki Haber

Başkan Rasim Yüksel Kaymakamlıkta Düzenl...

SAMEKS 2022 NİSAN AYI VERİLERİ AÇIKLANDISonraki Haber

SAMEKS 2022 NİSAN AYI VERİLERİ AÇIKLANDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar