282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Yüksel Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıldönümü ve Şehitleri Anma Gününde Ergeneli şehitlerin emaneti olan şehit ailelerini tek tek evlerinde ziyaret etti.

İlçedeki tüm mahalleleri tek tek dolaşarak şehit ailelerini evlerinde ziyaret ederek ellerini öpen Başkan Yüksel, “Kanlarıyla suladıkları bu toprakları bize vatan yapan şehitlerimizin emaneti elleri öpülesi şehit ailelerimizi Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıldönümünde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde evlerinde ziyaret ederek hayır dualarına nail oldum. Şehitlerimizin emanetine her zaman sahip çıkacağız, yanlarında olacağız” dedi.

 

Şehitlerimizin anne ve babaları bize emanettir diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Canlarını vatan uğruna feda eden şehitlerimizin anne ve babaları bizlerinde anne babasıdır. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve refahı için canlarını feda eden şehitlerimizin hakları ödenmez” diye konuştu.

 

Ergene’de şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sadece özel günlerde ya da bayramlarda değil her zaman şehit ailelerimizin kapısını çalıp, kendilerini ziyaret ediyoruz. Şehitlerimizin aileleri ile sıcak, samimi içten sohbet ederek elimizden geldiğince onların acılarını hafifletmeye çalışıyoruz. Şehitlerimizden geriye kalan ailelerimiz şehitlerimizin bizlere bıraktığı kıymetli emanetlerdir. Bu emanete sahip çıkmak devlet ve millet olarak boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

 

Başkan Yüksel ayrıca, “18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesi ile başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum ruhları şad mekanları cennet olsun” dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çanakkale Şehitleri Ergene’de dualarla anıldıÖnceki Haber

Çanakkale Şehitleri Ergene’de dualarla a...

SEHER BALABAN, MUHİTTİN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI SLOGANI; BİLGİ, TECRÜBE, GÜVENSonraki Haber

SEHER BALABAN, MUHİTTİN MAHALLESİ MUHTAR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar