282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.5949
EURO34.8273
ALTIN2511.1

Başkan Yüksel şehitleri unutmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel şehitleri unutmadı
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, önce 2004 yılında Tunceli’de vatani görevini yaptığı sırada kalleş bir saldırı sonucu teröristlerce şehit edilen Ergeneli Şehit Mehmet Zeki Erden’i şehadetinin seneyi devriyesinde kabri başında andı ardından da şehidin emaneti şehit annesini evinde ziyaret etti.

Sadece Mehmet Zeki Erden’i değil, Ergene’nin tüm şehitlerinin kabirlerini ziyaret ederek dualar eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Şehitlerimiz bu cennet vatanı bizlere bırakmak için düşmanları bu topraklardan atmak için gözlerini bile kırpmadan canlarını feda ettiler. Bizler de Ergene Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehitlerimize ve onların bize emaneti şehit ailelerine gereken özeni ve saygıyı gösteriyoruz. Şehitlerimizin adını Ergene’de yaşatmak için isimlerini yeni inşa ettiğimiz parklara evlerinin bulunduğu sokaklara vererek şehitlerimizin bir kez daha ölümsüzleştirerek gelecek nesillerin de Ergeneli şehitleri bilmesine tanımasına vesile oluyoruz” dedi.

Şehit Mehmet Zeki Erden’in şehadete erişinin seneyi devriyesi nedeniyle önce Şehit Erden’i Çorlu Şehitliğindeki kabri başında dualarla anan Başkan Yüksel ardından da Ergene’nin Yeşiltepe ve Velimeşe Mahallelerindeki şehitliklere giderek dualar okudu. Başkan Yüksel son olarak ise Şehit Mehmet Zeki Erden’in annesi Göverçin Erden’i evinde ziyaret etti.

Şehit ailelerin bizlere şehitlerin emaneti olduğunu ifade eden Başkan Yüksel, “2004 yılında Tunceli’de vatani görevini yaptığı sırada kalleş bir saldırı sonucu teröristlerce şehit edilen Ergeneli hemşehrimiz Şehit Mehmet Zeki Erden’i şehadetinin seneyi devriyesinde kabri başında anarak şehidimizin bize emaneti şehit annemizi evinde ziyaret ettim. Ayrıca Çorlu ve Ergene şehitliklerini ziyaret ederek tüm şehitlerimizi dualarla yad ettim. Bu vesile ile başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇBSK Namağlup Üst Tura YükseldiÖnceki Haber

ÇBSK Namağlup Üst Tura Yükseldi

Süleymanpaşa Zabıtası hurda işletmelerini denetlediSonraki Haber

Süleymanpaşa Zabıtası hurda işletmelerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar