282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.6015
EURO34.8526
ALTIN2496.6

Başkan Yüksel ve Ergeneli muhtarlar Ata’mızın manevi huzurunda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel ve Ergeneli muhtarlar Ata’mızın manevi huzurunda
Abone ol
Başkan Yüksel ve Ergeneli muhtarlar Ata’mızın huzuruna çıktı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergeneli muhtarlar Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün manevi huzuruna çıktı. Başkan Yüksel Ergenede birlikte görev yaptığımız muhtarlarımızla Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda bulunmak yaşadığım en duygusal anlardan biriydi” dedi.

Ergeneli muhtarları hiç bir zaman yalnız bırakmayan Başkan Yüksel muhtarları Ankara'da da yalnız bırakmadı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel muhtarlar ve eşleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu.

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe yürüyen bir belediye başkanı olmaya gayret ettiğini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Atamızın izinden bir an olsun ayrılmayan, ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu olan bir belediye başkanı olarak Atamızın manevi huzuruna büyük bir gururla çıktım. Azimle ve kararlı bir şekilde ulu önderimizin açtığı yoldan ilerleyerek modern ve çağdaş bir Türkiye Cumhuriyeti için çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyorum” dedi.

 

Başkan Yüksel ayrıca, Ergene’nin tüm muhtarlarına teşekkür ederek ,”Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız Ergenedeki, gözümüz, kulağımız, vatandaşların sorunlarını bizlere aktaran vatandaşlarla aramızdaki köprüdür. Hiçbir karşılık beklemeden toplumun huzur ve güveni için gönüllük esası ile çalışan muhtarlarımıza Ergenemize hizmetleri ve katkılarından ötürü teşekkür ediyorum. Bizler de muhtarlarımızdan gelen talepleri yasal mevzuat içerisinde en kısa ve en seri şekilde yerine getirme gayreti içerisinde oluyoruz. Tüm muhtarlarımıza Ergenemize katkılarından ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu” diye konuştu.

 

Başkan Yüksel ayrıca, “Ergene Muhtarlar Derneğimizin üyeleri değerli mahalle muhtarlarımız ve kıymetli eşleri ile birlikte ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de Atamızın huzuruna çıkarak çelengimizi sunduk. Çelenk sunma programımızda ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ülkem Uruk ve Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Berrin Başol'da yer aldı” şeklinde konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MERA ISLAH PROJESİÖnceki Haber

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MERA ISLAH PROJESİ

Bulgaristan’da darbedilen 27 kaçak göçmen Türkiye’ye itildiSonraki Haber

Bulgaristan’da darbedilen 27 kaçak göçme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar