282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Başkan Yüksel’den derneklere ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel’den derneklere ziyaret
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarını dernek merkezlerinde ziyaret etti. İlk olarak Yeşiltepe mahallesinde yer alan Ergene Bulgaristan Göçmenleri Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Veis Özgür, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Yüksel daha sonra Ergenegücü Ulaş Spor Kulübünü, Ergene Avcılar Derneğini ve Ergene Erzurumlular Derneğini ziyaret etti.

Sevgi kenti Ergene’de faaliyet gösteren hemşehri dernekleri arasında yer alan Bulgaristan Göçmenleri Derneğini ziyaret ederek Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi sakinlerimizle bir araya gelen Başkan Yüksel, Yeşiltepe mahallesinin 30 yıldır çözülemeyen imar sorununu çözdüklerini müjdeleyerek Yeşiltepe ve Sağlık mahallelerinde yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler verdi. Vatandaşların Yeşiltepe Mahallesi imar durumu ile ilgili olarak sorduğu soruları da yanıtlayan Başkan Yüksel Ergene Belediye Meclisinde, imar komisyonunda ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinde alınan kararları aktardı. Başkan Yüksel ayrıca kararlara hangi meclis üyelerinin ret oyu verdiğini hangi meclis üyelerinin çekimser kaldığını da aktararak Yeşiltepe halkına söz verdikleri gibi sorunu çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Dernek başkanı Veis Özgür ve yönetimi başta olmak üzere ziyaretimize eşlik eden tüm dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Yüksel “Sevgi kenti Ergenemizde daha yapacak çok işimiz var” dedi.

Başkan Yüksel ve beraberindekiler daha sonra Ulaş mahallesinde faaliyet gösteren Ergenegücü Ulaşspor Kulübü, Ergene Ulaş Avcılar Derneği ve Ergene Erzurumlular Derneğini meclis üyesi adaylarıyla ziyaret etti. Başkan Yüksel Ergenegücü Ulaşspor Başkanı Burak Saran, Ergene Avcılar Derneği Başkanı Çağlar Topçu ve Ergene Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Aras ile yönetimlerine misafirperverlikleri, samimi ve içten karşılamaları için teşekkür ederek bir süre dernek üyeleri ile görüştü. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, Sağlık Mahallesi'nde Ramazan Buluşması GerçekleştirdiÖnceki Haber

Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız...

Sevgi Sofralarının ilki Yulaflı Mahallesinde kurulduSonraki Haber

Sevgi Sofralarının ilki Yulaflı Mahalles...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar