282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5986
EURO35.0574
ALTIN2429.0

-Başkan Yüksel’den Engelliler Haftası Kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
-Başkan Yüksel’den Engelliler Haftası Kutlaması
Abone ol
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hayaller Engel Tanımaz”Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel her yıl 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Bilindiği üzere 10  - 16 Mayıs haftasının Engelliler Haftası olarak kabul edildiğini kaydeden Başkan Yüksel, “Yılın sadece bir gününde, bir haftasında yada bir döneminde değil her anında engelli kardeşlerimizi anlamalı, sorunlarına çözüm bulmalı ve yanlarında olmalıyız. Herkesin birer engelli adayı olduğunu bilerek engellilere yönelik duyarlılığı arttırmaya vesile olacak çalışmalar yapmalıyız. Engellilerimizin sorunlarına eğilmek, onları anlamak ve sorunlarına çözümler bulmak toplumsal bütünleşmenin sağlanmasının da önemli bir şartı ve gereğidir” dedi.

Bizler Ergene Belediyesi olarak her alanda engellilerimizin yanındayız diyen Başkan Yüksel, “Göreve geldiğimiz ilk dönemde engellilerimizin hizmetinde kullanılmak üzere Sevgi Aracımızı belediyemize kazandırdık ve engelli kardeşlerimizin hizmetine sunduk. Bizler gerek hizmetlerimizle gerek sosyal sorumluluk projelerimizle engellilerimizin her zaman yanındayız. Türkiye Sakatlar Derneği ile de ortaklaşa projeler geliştiriyor ve uygulamaya geçiriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ergene Belediyesi olarak engellilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca, “Engelli vatandaşlarımızın hayata daha sıkı tutunmaları, gündelik yaşamın içerisinde olmaları ve yaşadıkları zorlukları gidermek için hepimize önemli görevler ve sorumluluklar düşüyor. Bizler Ergene Belediyesi olarak bu sorumluluklarımızı aksaklığa meydan vermeyecek şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu vesile ile 10 – 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasının toplumumuzda engellilere yönelik duyarlılığın ve farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum. Zorluklara pes etmeden hayallerinin peşinden koşan tüm engelli kardeşlerimizin yanındayız çünkü biliyoruz ki hayaller engel tanımaz. Bu hafta vesilesi ile engellilerimiz için yeni bir farkındalık oluşmasını diliyor, tüm engelli vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yüksel engellileri yalnız bırakmıyorÖnceki Haber

Başkan Yüksel engellileri yalnız bırakmı...

Çalışmalar şehrin dört bir yanındaSonraki Haber

Çalışmalar şehrin dört bir yanında

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar