282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Başkan Yüksel’den Isınma Turları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yüksel’den Isınma Turları
Abone ol
Önce dikkat çeken meclis paylaşımlarına imza atan ardından adeta ezberleri bozan bir çıkışla ‘milletvekili adayıyım’ diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel beraberinde Ergeneli mahalle muhtarları ile meclise tam manasıyla çıkarma yaptı. Başkan Yüksel’in yoğun Ankara programını görenler ‘Başkan Rasim Yüksel ısınma turlarında’ değerlendirmesinde bulundu.

Kişisel sosyal medya hesaplarını son derece aktif bir şekilde kullanan ve ilk olarak sosyal medyadan yaptığı meclis temalı paylaşımlarla dikkat çeken ardından da ezber bozan bir çıkışa imza atarak milletvekili adayı olduğunu duyuran Ergene’nin kurucu başkanı Rasim Yüksel önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne adeta bir çıkarma yaptı. Beraberinde Ergeneli muhtarlarla birlikte mecliste tüm Tekirdağ Milletvekillerini tek tek ziyaret eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in ziyareti ‘ısınma turu’ olarak da değerlendirildi.

Rasim Yüksel Sadece Trakya’da Değil Türkiye’de Bilinen Bir İsim

5 yıl Velimeşe Belediye Başkanlığı’nın ardından Ergene ilçesinin kurucu belediye başkanlığını yapan ve iki dönemden bu yana da bu görevini sürdüren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel özellikle sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmalar ve spor alanında yaptığı yatırımlarla sadece Tekirdağ’ın değil Trakya bölgesinde de öncü bir isim olarak dikkat çekiyor. Ergene Velimeşespor ile yakaladığı başarı sayesinde ise yalnızca Tekirdağ ve Trakya’nın değil Türkiye’nin de dört bir köşesinde tanınan bilinen bir isim oldu.

Ergene’ye Kalıcı Eserler Kazandırdı

Ergene’nin kurucu belediye başkanı olan ve ilçeye sayısız proje ve eser kazandıran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçenin değişik mahallelerine düğün salonları, kapalı spor salonu, futbol sahası, Naim Süleymanoğlu tesisleri, Velimeşe Gölet Kafe, Ergene Göl Restoran, Atatürk Evi ve Müzesi, Vakıflar Futbol Sahası, Ömer Şakar Parkı, Seyit Onbaşı Meydanı ve Kitap Kafe başta olmak üzere pek çok kalıcı esere imza atan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Ergene’de başarılı çalışmaları ile göz dolduruyor.

Başkan Yüksel Milletvekili Adayı Olacağını Duyurmuştu

Sosyal belediyecilik alanında da başarılı çalışmaları bulunan Başkan Yüksel, Ergene’de evinde yemek pişiremeyecek durumda olanların evlerine her gün sıcak yemek ulaştırıyor, Ergene’deki hastaları evlerinden alarak çevre il ve ilçelerdeki hastanelere ulaştırıyor, tedavilerinin ardından yeniden evlerine bıraktırıyor.  Ergene halkının takdirini kazanan bölgede sevilen bir isim olan Rasim Yüksel geçtiğimiz günlerde de ezber bozan bir çıkışa imza atmış basın mensuplarına yaptığı açıklamada milletvekili adayı olduğunu duyurmuştu.

Tekirdağ’ın sesini milletvekili olarak duyuracağım, belediye başkanı olarak duyuramadım. Milletvekili adayı olacağım diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in bu çıkışının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne adeta çıkarma yaparak Tekirdağ’ın tüm milletvekillerini makamında ziyaret etmesi vatandaşlar arasında ‘başkan milletvekilliği için ısınma turlarında’ yorumlarını da beraberinde getirdi.

Başkan Yüksel Tüm Siyasi Partilerde ve Tüm Milletvekilleri Tarafından İlgiyle Karşılandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne Ergeneli muhtarlarla birlikte ziyaret gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü de olan Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan’ı ziyaret etti. Tüm siyasi partilerdeki ziyaretlerinde ilgiyle karşılanan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in ziyaretler sırasında yüzünden eksik olmayan tebessüm gözlerden kaçmadı.

Bazı vatandaşlar da 3 dönem belediye başkanlığı yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in bu başarısını ve hizmetlerini Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev alarak taçlandırması gerektiğini arzuladıklarını kaydettil


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trakya Üniversitesi Balkan Çok Sesli Gençlik Korosu’na ödülÖnceki Haber

Trakya Üniversitesi Balkan Çok Sesli Gen...

Tren kazası davasında üst düzey yöneticiler için savcılık yazısı beklenecek  Sonraki Haber

Tren kazası davasında üst düzey yönetici...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar