282 baskı
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3692
EURO35.044
ALTIN2325.3

BAŞKANIMIZ AKAY ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKANIMIZ AKAY ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Abone ol
Kentimiz genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Daha modern ve daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

ÖZTRAK CADDESİ’NDE ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Belediye Başkanımız Vahap Akay, ilk olarak Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ işbirliği ile gerçekleştirilen Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması Projesi çalışmalarını inceledi. TESKİ tarafından Atatürk Caddesi ve bağlı 19 sokakta altyapı çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi ekipleri de Atatürk Caddesi’nde üstyapı çalışmalarını tamamlamak üzere. TESKİ ekipleri de Öztrak Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının sürdürüyor. Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışmaları da hızla ilerliyor” diye konuştu.

HALK KÜTÜPHANESİ TEMELİ ATILDI

Başkanımız Akay daha sonra Vatan Size Minnettardır Anıtı yanında yapımına başlanan Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Merhum hayırsever iş insanı Andon Arakelyan anısına kentimizin önemli sanayi kuruluşlarından Sarbak Metal ile imzalana protokolün ardından hızlıca yapım çalışmalarına başlanıldığını kaydeden Başkanımız Akay, “İnşallah Çerkezköy çocuklarına, Çerkezköy halkına rahmetli Andon abi sayesinde bir eser daha kazandırılacak. Biz Çerkezköy adına çok mutluyuz. Merhum Andon Arakelyan’ın anısını yaşatacağımız Halk Kütüphanemizin yapımını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

29 EKİM VE NARİN CADDELERİ MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Narin Kavşağı’nda sürdürülen düzenleme çalışmalarını da inceleyen Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın bir sonraki durağı ise 29 Ekim ve Narin Caddeleri oldu. Her iki caddemizde de çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkanımız Vahap Akay, “29 Ekim Caddemizde yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Narin Caddemizde ise yol genişletme ve bordür çalışmaları sürüyor. Daha sonra 16 bin metrekare Terrazo taş kaplama çalışması yapılacak. 6 bin 900 metre bordür çalışmasının yapılacağı 2 caddemizde yaklaşık 43 bin metrekarelik yol ağını da sıcak asfalt ile kaplayacağız. Ardından peyzaj ve aydınlatma işlemleri ile düzenleme çalışmalarımızı tamamlayarak, caddelerimizi modern bir görünüme kavuşturacağız” diye konuştu.

VELİKÖY’DE 23 BİN 300 METREKARELİK YOL AĞINI ASFALTLIYORUZ

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları, Veliköy Mahallemizde sürüyor. Çalışmalar kapsamında Veliköy Mahallemizde bugüne kadar 13 sokağın asfalt ile kaplandığını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Veliköy Mahallemizde Alparslan Caddesi ile Vatan 3, Atatürk 3, Alparslan 3, Alparslan 1, Atatürk 5, Vatan 4, Vatan 5, Hürriyet 2, Hürriyet 1, Atatürk 1, Güvence, Güven 1, Güven 2, Vatan 1, Vatan 2 ve Sağlık 1 sokaklarda asfaltlama çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

Sıcak asfalt hamlesi kapsamında Veliköy Mahallemizde Selimiye Caddesi ve İlköğretim Caddesi ile Sağlık 2, Selimiye 1 ve Selimiye 2 sokaklarda çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkanımız Akay, “Veliköy Mahallemizde sıcak asfalt çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte 22 cadde ve sokağımızda toplam 23 bin 300 metrekarelik yol ağını asfaltlamış olacağız” diye konuştu. Başkanımız Akay, yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarının kentimizin ihtiyaç duyulan noktalarında devam edeceğini ifade etti.  

EK TESİS BİNASI İNŞAATI YÜKSELİYOR

Belediye Başkanımız Vahap Akay daha sonra Çerkezköy Belediyesi Tesis Binası yapım çalışmalarını inceledi. Tesisin hafriyat çalışmaların tamamlandığını ve temelinin atıldığını kaydeden Başkanımız Vahap Akay, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak ek tesis binasının Çerkezköy halkının hizmetine açılmasının hedeflendiğini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi Saha Eğitimlerini TamamladıÖnceki Haber

Çorlu Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi Sa...

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TESKİ’DEN ENERJİ TASARRUFU İÇİN ÖNEMLİ PROJESonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TESKİ’DEN ENERJ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar