282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3825
EURO34.726
ALTIN2430.8

BAŞKANIMIZ AKAY PARK VE YEŞİL ALAN YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKANIMIZ AKAY PARK VE YEŞİL ALAN YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Abone ol
Belediye Başkanımız Vahap Akay, kentimizin farklı noktalarında devam eden park ve yeşil alan yapımı ve revize çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla kentimize yeni ve modern yaşam alanları kazandıracaklarını kaydeden Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yeni parklarımızdan birini İstasyon Mahallemizde Poyraz Sokak’taki 2 bin 571 metrekarelik alan üzerine yapıyoruz. Buradaki parkımızda yetişkinler için fitness alanı, çocuklarımız için oyun alanı, gençlerimiz için basketbol ve futbol sahası yapıyoruz. Parkımızda ayrıca yürüyüş ve dinlenme alanları bulunuyor” dedi.

BAĞLIK MAHALLEMİZE 2 YAŞAM ALANI DAHA KAZANDIRIYORUZ

Kentimize kazandırılacak bir diğer yaşam alanının ise Fatih Mahallesi Şeyma Sokak’ta 3 bin 480 metrekarelik bir alan üzerine yapıldığını ifade eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, Bağlık Mahallesi’nin iki farklı noktasında da yeni park alanları yapım çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi. Bağlık Mahallesi Aşık Veysel Sokak’taki 3 bin 724 metrekarelik alan ile Yaldız Sokak’taki 4 bin 213 metrekarelik alan üzerinde park yapım çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Başkanımız Akay, “Parklarımızda yetişkinler için fitness alanı, çocuklarımız için oyun alanı, gençlerimiz için basketbol sahası ve futbol sahası yapıyoruz. Bu parklarımızda ayrıca yürüyüş ve dinlenme alanları da bulunuyor” dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiği belirten Başkan Akay, “Parklarımızda aydınlatma ve otomatik sulama sistemleri de yapılıyor. Bu parklarımızın yapımlarının tamamlanması ile birlikte yaklaşık 14 bin metrekarelik park ve yeşil alanı daha vatandaşlarımızın kullanımına kazandırmış olacağız. Daha yeşil, daha güzel, daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ergene Velimeşespor uzatmalarda yıkıldı Ergene Velimeşespor 1 – 2 TurgutlusporÖnceki Haber

Ergene Velimeşespor uzatmalarda yıkıldı...

Ergene Belediyesi her alanda vatandaşının yanında Anasınıfının bozulan parke zemini Ergene Belediyesi tarafından yenilendiSonraki Haber

Ergene Belediyesi her alanda vatandaşını...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar