282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3208
EURO35.1084
ALTIN2300.2

BAYRAMDA ÇOCUKLARIMIZ DOĞANIN KEYFİNİ ÇIKARDILAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAYRAMDA ÇOCUKLARIMIZ DOĞANIN KEYFİNİ ÇIKARDILAR
Abone ol
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan çocuklarımız unutulmaz gün geçirdiler.

  Kırklareli’nin doğa harikası Balkaya Ormanlarında düzenlenen Doğa Yürüyüşüne katılan çocuklarımız keyifli ve eğlenceli bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı günü geçirirken, Balkaya Ormanlarının eşsiz tabiat ve doğal güzelliklerini keşfettiler.

5 KİLOMETRELİK PARKURU TAMAMLADILAR

Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu’nun rehberlik ettiği geziye yaklaşık 200 çocuğumuzun katıldığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Gezimize kayıt yaptıran çocuklarımız bugün sabah saat 09.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden otobüsler ile alınarak Kırklareli’nin doğa harikası Balkaya Ormanlarına götürüldü. Burada yaklaşık 5 kilometrelik yürüyüş parkurunda yürüyen çocuklarımız Balkaya Ormanlarının eşsiz doğal güzelliklerini keşfettiler. Marşlar ve şarkılar söyleyerek parkuru tamamlayan çocuklarımıza parkurun sonunda Belediyemiz tarafından ikramda bulunuldu ve katılım belgeleri verildi” dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Balkaya Ormanlarında düzenlenen doğa yürüyüşünü tamamlayan çocuklarımızın tekrar otobüsler ile alınarak Çerkezköy’e getirildiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Çocuklarımız için düzenlediğimiz doğa yürüyüşünü sorunsuz bir şekilde tamamlayarak, çocuklarımızı ailelerine teslim ettik. Yürüyüşümüze katılan çocuklarımıza, evlatlarını bizlere emanet eden velilerine ve gezimize rehberlik eden Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu’na teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İFTAR SOFRAMIZ KIZILPINAR VE İSTASYON MAHALLELERİMİZDE KURULDUÖnceki Haber

İFTAR SOFRAMIZ KIZILPINAR VE İSTASYON MA...

23 Nisanın Rengi çocuklara Boyama Kitabı Ülkü Ocaklarından!Sonraki Haber

23 Nisanın Rengi çocuklara Boyama Kitabı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar