282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3448
EURO35.0986
ALTIN2306.9

“Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’i Tebrik Ediyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Belediye Başkanımız Rasim Yüksel’i Tebrik Ediyorum”
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Ergene Belediyesinin kısa bir süre önce faaliyete açtığı Gölet Kafeyi ziyaret etti. Milletvekili Yüceer Ergene halkına bu güzel projeyi kazandıran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i tebrik ettiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer geçtiğimiz hafta sonu Ergene Belediyesi Gölet Kafede Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile birlikte Buse ve Emre çiftlerinin söz yüzüklerini takarak çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileklerinde bulundu. Ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Kamil Yüceer ile birlikte Gölet Kafeyi gezen CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer Ergene halkına bu güzel projeyi kazandıran Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i tebrik ettiğini belirtti.

“20 Yıllık Belediyelerin Yapamadığını 7 Yılda Yaptı”

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Ergene’de insanların özellikle hafta sonları ailesi ile birlikte keyifle vakit geçirebilecekleri, söz, nişan, düğün gibi etkinliklerin yapılabileceği, gölet etrafından spor yapabilecekleri, balık tutacakları bu güzel projeyi hizmete soktuğu için Ergene Belediye Başkanımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Başkanımız Rasim Yüksel’in dediği gibi 20 yıllık belediyelerin yapamadığını başkanımız 7 yılda yaptı. İşte bugün burada kısa bir süre önce Ergene halkının hizmetine açılmış olan Gölet Kafede bulunuyoruz. Gerçekten her şeyiyle muazzam bir proje olmuş” dedi.

“Örnek Bir Başkan ve Örnek Bir Belediye”

Ergene Belediyesinin ve Belediye Başkanının yapmış olduğu projeler ile her zaman Türkiye’de örnek bir belediye olduğunu da vurgulayan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Ergene Belediye Başkanımız Rasim Yüksel ve Ergene Belediyesi yapmış olduğu çalışmalar ile Türkiye’de diğer Belediye Başkanlarına ve Belediyelere örnek olmuştur ve olmaya da devam ediyor. Ergene Belediyesi Gölet Projesine yine örnek gösterilecek çok güzel bir projedir.  Yapılan bu hizmetler ile Ergene Belediyesi modern bir ilçe haline geldi, Ergene’de yaşayan vatandaşlar böylesine çalışkan bir belediye başkanları olduğu için gerçekten çok şanslılar. Ergene Belediyesi Gölet projesinin Ergene halkına tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ziya Berhan Kılıç Sokak Basketbol Turnuvası BaşlıyorÖnceki Haber

Ziya Berhan Kılıç Sokak Basketbol Turnuv...

Çorlu'da Kurban Satış Merkezi AçılıyorSonraki Haber

Çorlu'da Kurban Satış Merkezi Açılıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar