282 üst
müge
Tekirdağ
DOLAR32.3983
EURO35.364
ALTIN2324.3

Belediye Personeline İş Sağlığı Eğitimi Verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Personeline İş Sağlığı Eğitimi Verildi
Abone ol
Ergene Belediyesi çalışanlarına iş güvenliği uzmanları tarafından “iş sağlığı ve güvenliği eğitimi” verildi. Eğitimde iş ortamında meydana gelebilecek kazalar ve koruma yöntemleri ele alındı.

Ergene Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün iş sağlığı ve güvenliği kapsamında belediye personeline iş güvenliği uzmanları tarafından “iş sağlığı ve güvenliği eğitimi” verildi. Ergene Belediyesi hizmet noktalarında verilen eğitimlerde, iş yerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını azaltmak, çalışanları yasal hak ve sorumlulukları konusunda bilgilendirmek, onların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gereken tedbirleri öğretmen ve iş sağlığı ile iş güvenliği bilincini oluşturmak uygun davranış kazandırmak gibi konu başlıkları ele alındı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, çalışanların güvenliğini çok önemsediklerini belirterek, “Yaz kış demeden, yağmur kar demeden, gece gündüz ilçemize en iyi şekilde hizmet edebilmek için çalışıyor, ilçemizi yaşanabilir bir hale getiriyoruz. İnsan sağlığı, insan hayatı ihmale gelmez. Çalışanlarımızın sağlıklı olmaları ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri bizim için çok önemli. En önemli şey insan hayatıdır. İşçilerimizin işlerini yaparken tüm tedbirleri almaları, son derece dikkatli olmaları gerekmektedir. Çalışanlarımıza iş güvenliği eğitimi veriyoruz ama önemli olan onların bu bilince sahip olarak çalışmalarında gerekli olan tüm tedbirleri almaları, son derece dikkatli olmaları gerekmektedir. Çalışanlarımıza iş güvenliği eğitimi veriyoruz ama önemli olan onların bu bilince sahip olarak çalışmalarında gerekli olan tüm tedbirleri almaları ve kendilerinin güvenliği için gerekli olan ekipmanları eksiksiz kullanmalıdır” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da asayiş operasyonu; 67 tutuklamaÖnceki Haber

Tekirdağ’da asayiş operasyonu; 67 tutukl...

CANIM KARDEŞİM 3 ÇERKEZKÖY’E GELİYORSonraki Haber

CANIM KARDEŞİM 3 ÇERKEZKÖY’E GELİYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar