282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.34
EURO34.3045
ALTIN2393.5

Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde En Sağlıklı Ortamlarda Eğitim Veriliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde En Sağlıklı Ortamlarda Eğitim Veriliyor
Abone ol
Korona virüs tedbirleri kapsamında Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde tüm hijyen kurallarına titizlikle uyularak küçüklere eğitim verilmeye devam ediliyor.

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde görevli olan öğretmenler ve belediye personelleri tüm hijyen kurallarını titizlikle yerine getiriyor. Öğrencilerin sağlığına büyük önem veren Beren Bebek Çocuk Oyun Evindeki öğretmenler, öğrenciler ile yapmış oldukları eğitimler ve eğlenceli dersler ile eğitimlerine devam ediyor.

Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde çocukların sınırlı sınıf mevcutları ile hijyen kurallarına uygun bir şekilde eğitim aldığını belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Hijyen kuralları çerçevesinde Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evimizde öğrencilerimizin sağlıklarına özen göstererek eğitimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Sizlerin en değerli varlıkları olan çocuklarınız bizler içinde her şeyden önemli. Görevli öğretmenlerimiz öğrencilerimizin yanında önlük ve siperli maske takarak çalışıyor, çocuklarımızın ateşleri 4 saat arayla ölçülüp kayıt ediliyor. Tüm personelimiz ve öğrencilerimiz sıklıkla ellerini yıkıyor. Öğrencilerimizin iç mekan ayakkabıları öğretmenlerimiz ve görevli personellerimiz tarafından her gün sterilize edilirken mesai bitimi ekiplerimiz tarafından eğitim yuvamız detaylı bir şekilde temizlenerek lego vb. oyuncaklar oyunların ardından dezenfekte ediliyor” dedi.

Ergene Belediyesi Beren Bebek Çocuk Oyun Evinde çocukların sağlıkları için tüm tedbirlerin alındığını belirten Başkan Yüksel ailelerin bu konuda gönüllerini ferah tutmaları gerektiğini, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en sağlıklı ortamlarda eğitim verildiğini belirtti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Projesi Arı Yetiştiricilerinin Yüzünü GüldürdüÖnceki Haber

Arıcılığı Geliştirme ve Polinasyon Proje...

Soysal Sokak sakinleri su baskını riskinden kurtuluyorSonraki Haber

Soysal Sokak sakinleri su baskını riskin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar