282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

BİR TARAFTA HORON, BİR TARAFTA OYUN HAVALARI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİR TARAFTA HORON, BİR TARAFTA OYUN HAVALARI
Abone ol
Kilikadılılar Kültür ve Dayanışma ve Çorlu Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneklerinin piknik etkinlikleri Pazar günü Ulaş Çamlıkta gerçekleşti.

PİKNİK ALANI DOLDU TAŞTI

Pazar günü Ulaş Çamlıkta gerçekleşen piknik etkinliklerine katılan vatandaşlar, alanı hınca hınç doldurdu. Etkinliklere Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Ergene Belediye Başkanvekili Alicengiz Yürük, CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu ve Ak Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin katılım sağladı.

İlk olarak Çorlu Ordulular Derneği’nin düzenlemiş olduğu piknik etkinliğine katılan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Burada, Ordu’dan gelip helal ekmek parasını kazanabilmek için Çorlu’ya gelmiş Ordulu kardeşlerimleyim. Birazdan da Balkanların hoşgörü kültürünü getiren Kilikadılılar Derneği ile beraber olacağız inşallah. İşte Türkiye’miz böylesine güzel; Hakkari’sinden Edirne’sine, Kars’ından Muğla’sına kadar. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bugün öylesine güzel bir güne denk geldi ki bu şenliğimiz; Peygamber efendimizin müjdesine mazhar olmuş İstanbul Fethinin 569’uncu yıldönümü de kutlu olsun. Bizler çalışkan Türk milleti olarak 21. Yüzyılı, kendi yüzyılımız yapacağız ve kıyamete kadar birlik ve beraberlik duygusu içinde birbirimizden ayrılmayacağız. Biz, bir ve beraber oldukça çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle böylesine güzel bir etkinliği düzenleyen Dernek Başkanımıza, yönetim kuruluna ve emeği geçen bütün kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.”

Konuşmasının ardından Çorlu Ordulular Derneği tarafından Milletvekili Mustafa Yel’e plaket takdim edildi.

KİLİKADILILAR DOYASIYA EĞLENDİ

Heyet, Çorlu Ordulular Derneğinin pikniğinden sonra Kilikadılılar Derneğinin düzenlemiş olduğu pikniğine geçti.

Burada da bir konuşma gerçekleştiren Mustafa Yel aynı gün; önce Subaşı Keşkek Festivaline, sonrasında hemen ileride bulunan Çorlu Ordulular Derneğinin şenliğine katıldığını dile getirdi. Yel, “Burada soydaşlarımızla birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Ben de sizlerden birisiyim. 2012 yılında geldiğimiz topraklara gittim. Orada da Balkan insanının milletimizi nasıl temsil ettiğini gördüm, gurur duydum. Bir süredir sizleri izliyorum. Pandemi hayatımıza girdiğinden beri eğlenmeyi ne kadar özlediğinizi gördüm. Birlik ve beraberlik duygusu içerisinde coşkuyla eğleniyorsunuz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu birlik ve beraberliğimizi bozmadığımız takdirde kimse sırtımızı yere getiremez. Bu duygu ve düşüncelerle şenliğimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ulaş Çamlıkta gerçekleşen, bir tarafta Bulgar oyun havaları oynanırken, bir tarafta horon oynanan piknik etkinliklerine katılım sağlayan vatandaşlar; 2 yıldır pandemi dolayısıyla bu gibi etkinliklere hasret kaldıklarını dile getirdiler.

Ulaş Çamlık Piknik alanı tıka basa dolarken, vatandaşlar eğlencenin tadını çıkardılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Edirne’de sağlık çalışanlarından resim sergisiÖnceki Haber

Edirne’de sağlık çalışanlarından resim s...

“TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLMA YOLUNDAYIZ VE OLACAĞIZ”Sonraki Haber

“TÜRKİYE’DE BİRİNCİ PARTİ OLMA YOLUNDAYI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar