282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.4356
EURO34.4606
ALTIN2488.4

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ !
Abone ol
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE TESKİ” YENİ HİZMET BİNASINDA MESAİSİNE BAŞLADI.Altyapı ve üstyapı çalışmalarından ulaşıma, kültürel faaliyetlerden sosyal hizmetlere kadar birçok alanda hizmetlerini sürdüren ve Tekirdağ’ı geleceğe taşıyan projelere imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kuruluşu TESKİ, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın katılımı ile yeni hizmet binasında ilk mesaisine başladı.

Başkan Kadir Albayrak, “Yeni Hizmet Binamız Tüm Tekirdağ Halkına Hayırlı Olsun”

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasında personelle bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin büyük bir aile olduğunu belirterek, “Kurulduğumuz 2014 yılından bu yana tüm personellerimiz ile Tekirdağ için tüm hızımızla çalışıyoruz. Tekirdağ’ın vizyonları arasında bulunan birçok alanda diğer büyükşehir belediyelerine örnek olacak projeler hayat geçirdik. Şimdi hepimiz için yeni bir dönem başlıyor. Ağustos ayında resmi açılışımızı yapacağımız Yeni Hizmet Binamızda ilk mesai günümüzde vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlamış bulunuyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu bina ile kurumsallaşmamızı tamamladık. Tüm Tekirdağ halkına hayırlı olsun” dedi.

Başkan Kadir Albayrak konuşmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ daire başkanları, birim amirleri ve personelleri ile büyük aile fotoğrafı çektirdi.

Hizmet Binası 89 Bin 449 Metrekare Toplam Alana Sahip

67 bin 210 metrekare alana inşa edilen ve 12 bin 420 metrekare oturum alanı bulunan hizmet binası, 2 bodrum kat, zemin kat, 2 baza kat ve 6 ofis katından oluşuyor. Bina içerisinde ise; Büyükşehir Belediyesi hizmet birimleri ve çalışma ofisleri, konferans salonu, çok amaçlı salon, sergi salonu, meclis salonu, encümen salonu, kreş ve otopark bulunuyor.  17 bin 841 metrekare oturum alanına sahip olan meydan altı otoparkı ise; 943 adet araç kapasitesine sahip olup yer altında 2 kattan oluşuyor. Bina içerisinde 3 adet yemek salonu, 3 adet kafe, basın kulübü, bankamatik alanı ve otopark yönetim hizmet birimleri yer alıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ana bina ve meydan altı otoparkının yanı 

sıra çeşitli etkinliklerin gerçekleştirilebileceği bir meydana da sahip olacak. 13 bin 462 metrekare inşaat alanında oluşan meydanda seyir terası, etkinlik meydanı, yansıma havuzları, kent koridoru, anıt alanı ve peyzaj alanı bulunuyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışının bir gereği olarak Tekirdağ'a birçok yeşil alan kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yeni Hizmet Binası çevre düzenlemesine de gereken önemi gösteriyor. 55 bin metrekare alana sahip olan çevre düzenlemesi içinde bulunan 3 adet kafe binası, bisiklet yolu, piknik alanı, yansıma havuzu, yürüyüş yolu ve peyzaj alanları ile şehrin yeni kent parkı işlevini üstlenecek. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası açılış töreni 19 Ağustos Cuma günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Sarıkurt Kazımiye Mahallesi Sakinleriyle Buluştu.Önceki Haber

Başkan Sarıkurt Kazımiye Mahallesi Sakin...

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN 24 TEMMUZ BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN MÜCADELE GÜNÜ MESAJI !Sonraki Haber

BAŞKAN KADİR ALBAYRAK’IN 24 TEMMUZ BASIN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar