282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3829
EURO34.733
ALTIN2395.7

Bölge Esnafı Yıkılan Binanın Yerine Otopark İstiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bölge Esnafı Yıkılan Binanın Yerine Otopark İstiyor
Abone ol
Eski Halk Eğitimi Merkezi'nin yıkılmasının ardından Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini görevlendiren Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yıkılan binanın yerine nasıl bir yapı istendiğine dair bölge esnaflarının katıldığı bir anket yaptırdı.

Geçtiğimiz günlerde Kemalettin Mahallesi Mektep Sokak üzerinde bisiklet meydanı olarak bilinen alanda bulunan eski Halk Eğitimi Merkezi binasının yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, bölge esnafıyla yaptığı görüşmelerin ardından anket çalışması gerçekleştirilmesini talep etti.

Başkan Sarıkurt Anket Sonuçlarını Açıkladı

Çorlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen anketin sonuçlarını açıklayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, esnafın büyük bir çoğunluğunun yıkılan binanın yerine otopark yapılmasını istediğini belirtti. Başkan Sarıkurt yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır atıl durumda olan eski Halk Eğitim Merkezi binasının yıkımının ardından hem görüntü kirliliğine neden olan yapı ortadan kalktı hem de vatandaşlarımız rahat bir nefes aldı.

‘Esnafımızın Sesine Kulak Verdik’

Bölge esnafımızı ziyaret ettiğimizde konuyla ilgili görüşlerini aldık. Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından yapılan anket ile bölge esnafımızın sesinin duyulmasını istemiştik. 51 esnafımızın katılımıyla yaptığımız anketin sonucunda 22 esnafımız katlı otopark, 16 esnafımız alt katı otopark üst katı misafirhane, altı esnafımız çocuk parkı, dört esnafımız alt katı otopark üst katı çocuk parkı, iki esnafımız cami, birer esnafımız ise çay bahçesi ve işletme yapılması yönünde görüş belirtmişler. Ankete katıldıkları ve düşüncelerini bizlerle paylaştıkları için kendilerine teşekkür ederim.

‘Kurumlara İleteceğiz’

Esnaflarımızın taleplerini yetkili kurumlara iletecek ve takipçisi olacağız. Alanın en doğru şekilde kullanılabilmesi için Çorlu Belediyesi olarak biz de elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Umarım bölge esnafımızın talepleri yönünde bir karar alınır." dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demir Grup ÇBSK Forma Sponsoru OlduÖnceki Haber

Demir Grup ÇBSK Forma Sponsoru Oldu

Ergene Velimeşespor Diyarbakır DeplasmanındaSonraki Haber

Ergene Velimeşespor Diyarbakır Deplasman...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar