282 baskı
Tekirdağ
DOLAR32.3809
EURO34.6443
ALTIN2385.9

BU İDDİALAR KARŞISINDA RASİM YÜKSEL İSTİFA ETMELİ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
AK Parti Ergene İlçe Başkanı İbrahim Gönül, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel hakkında çıkan taciz iddialarına ilişkin basın açıklamasında bulundu. Gönül:" Yüksel, mahkeme sonuçlanana kadar görevinden ayrılmalı." dedi.

Geçtiğimiz gün daha öncede uygunsuz görüntülerı ortaya çıkan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in bu defa da kendisiyle röportaj yapmak isteyen bir genç kızı taciz ettiği iddiaları ortaya çıkmıştı. Konu ile ilgili ilk tepkilerden bir tanesi de AK Parti Ergene İlçe Başkanı Gönül'den geldi. Gönül olayın Ergene halkını fazlasıyla rahatsız ettiğini ifade ederek şunları söyledi:" Ergene CHP Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile alakalı basında yer alan haberler konusunda halihazırda bir açıklama yapmıştık.   Ancak siz basın mensuplarına yönelik te bir basın toplantısı yapma hasıl oldu. 

"10 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ VAR"

Öncelikle ulusal ve yerel basında Ergene belediye başkanı Rasim YÜKSEL hakkında çıkan haberle ilgili olarak Ergene’nin bu olayla gündeme gelmesinden rahatsız olduğumuzu belirtmek isteriz. CHP ‘li belediye başkanı Rasim Yüksel hakkında daha öncede buna benzer iddia  ve haberler gündeme gelmiştir. CHP’li Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in Büyükçekmece'de lüks bir otelin restoranında görüştüğü ve tacize uğradığını iddia eden gazetecinin şikâyeti üzerine yapılan soruşturma sonunda iddianame düzenlenerek CHP’li Belediye Başkanı Rasim Yüksel hakkında cinsel saldırı suçundan 10 yıla kadar hapsi istendiğini basından öğrenmiş bulunmaktayız. 

"ENDİŞELİYİZ, SÜREÇ BİTENE KADAR GÖREVİ BIRAKMALI"

Ergene İlçesinin Ulusal basında bir cinsel saldırı olayı ile  gündeme gelmesi utanç vericidir ve Ergene de yaşayan vatandaşlarımız için endişe oluşturmaktadır.  CHP’li Belediye başkanı Rasim Yüksel’in işgal etmiş olduğu makamın temsil özelliğini kaybettiğinden yargı süreci sonuçlanana kadar görevi bırakmalıdır. 

"ERGENELİLERİN VAY HALİNE"

Eğer makamda bulunmaya devam ederse,  hem belediye çalışanları hem vatandaşlarımız üzerinde huzursuzluk yaratacaktır.
 CHP’li belediye başkanı Rasim Yüksel  Ulusal basındaki bir görevliye bunu yapmışsa Ergene’deki vatandaşımızın hali perişandır. 
Bu sebeple behemehal görevden ayrılmalıdır.
Bizler geçmişimiz ve gelecek planlamalarımız ile örnek olması gereken kişileriz. Şehremini hakkındaki iddialar vahimdir. Bizler siyasi kimlik taşıyan, yeri geldiğinde halka hizmet makamını temsil eden kişiler olarak sürekli göz önündeyiz.  Bu sebeple attığımız her adımdan, yaptığımız her icraattan, söylediğimiz her sözden normal bir vatandaşa göre iki kat daha fazla sorumluluk taşıyoruz.  Bu nedenle bu sorumluluk ile hareket etmek ve attığımız her adımın sonuçlarına da (iyi ya da kötü) katlanmak zorundayız. 

"SORUMLULUKLA HAREKET ETMELİYİZ"

İşte Ak Parti siyasetinin farkı da tam bu noktada ortaya çıkıyor. Siyaseti halka hizmet olarak gören Ak Parti teşkilatları olarak bizler Sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın inandığı yolda yürürken,  hep bu sorumlulukla hareket etmek zorundayız.  Çünkü biz vatandaşımızın nezdinde yaptığımız hizmetler ile ve bu vesile ile aldığımız dualar ile ayakta duruyoruz.

"BU KİŞİLER ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR"


Bu noktada bir hadisi size hatırlatmak isterim; hiç ölmeyecekmiş gibi dünya, yarın ölecekmiş gibi ahiret için çalış.  Yaptığın her işi ciddiyet ile ve iyi niyet ile yap ki sonu hayır olsun.  Yüce rabbim bizi doğru yolundan ayırmasın inşallah. Bu noktada söyleyebileceğimiz tek şey;  temsil makamında bulunan siyasilerin gerek mesleki gerekse özel hayatları ile kamuoyunda örnek teşkil eden figürler olduğunun unutulmaması yönünde olacaktır. Bu vesile ile hepinizin yeni yılını bir kez daha kutluyorum.  Yeni yılda tüm vatandaşlarımıza,  halkımıza sağlıklı, huzurlu ve bereketli günler nasip etmesini yüce Allah’tan diliyorum."dedi. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lüleburgaz’da şarampole devrilen otomobilde 3 kişi yaralandıÖnceki Haber

Lüleburgaz’da şarampole devrilen otomobi...

TBMM Başkanı Şentop: Türkiye’nin dostluğu kıymetlidir düşmanlığı da çok tehlikelidir/ Ek fotoğraflarSonraki Haber

TBMM Başkanı Şentop: Türkiye’nin dostluğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar