282 üst
Tekirdağ
DOLAR32.3469
EURO34.9199
ALTIN2394.5

BU ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BU ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ!
Abone ol
CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk, Çorlu’da basın mensuplarıyla bir araya gelerek seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine sayılı günler kala CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk, Çorlu ve Ergene’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Basın açıklamasında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar da hazır bulundu. CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta kısa bir açıklama yaparak Erzurum’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yapılan saldırıyı kınadıklarını dile getirdi.

VATANDAŞLARIMIZIN DEĞİŞİM İSTEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ!

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada, “Memleketimize dair korkularımız kaygılarımız var, bunları aşmak için mücadele ediyoruz. Memleketimiz her bir zorluktan bir ve beraber olarak çıkmış, tarih boyunca da hep böyle olmuş. Milletçe ekonomik zorluklardan yorulduğumuzu düşünüyorum. İnsanlarımızı birbirinden uzaklaştırma mücadelesinden, sertlikten ya da kötü lisandan yorulduğumuzu düşünüyorum. Bütün bu olumsuzluklara karşı 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ‘Birleşe birleşe kazanacağız!’ dedi. Bizde bu inançla milletvekili adaylarımızla sahada esnafımıza hemşerilerimize temas ediyoruz. Bu temaslarımızın büyük bir çoğunluğunda esnaflarımızın vatandaşlarımızın yorgunluğunu değişim taleplerini hissediyor ve görüyoruz ve bunun içinde mücadele ediyoruz.” dedi.

BU ÜLKENİN BARIŞA HUZURA VE KARDEŞLİĞE İHTİYACI VAR!

CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk ise yaptığı konuşmada, “Ben birliğimize beraberliğimize zeval geldiğini düşünüyorum. Şu anlamda bugün toplumda sert nefret rüzgarı yaratılmak isteniyor. Asıl ben projenin ekonomik politikalar olması tabi ki çok önemli ama asıl projenin barış huzur ve kardeşlik temelinde olması gerektiğine inanıyorum. Millet İttifakı adı altında 6 siyasi partinin bir araya gelmesi çok kıymetli. Neden 6 siyasi parti? Geçmişte birbirini öteki mahalleden gören bazen de öcü gibi gören insanlar şimdi bir araya geldiler. Neden bir araya geldiler? Örneği biraz daha somutlaştırayım mesela Saadet Partisi Milli Görüşçüler CHP’ye daha düne kadar öcü gibi bakıyorlardı. CHP’lilerde onlara iyi gözle bakmıyorlardı ama şunu yapmak lazım! Diyelim şu bir beyaz kağıt, bu beyaz kağıdın üzerine bir siya nokta koydum. Senelerce siyasette bu noktayı konuştuk. Yani farklılıklarımızı hep siyah noktayı gördük. Burada koca bir beyaz sayfa var ve birlikte olduğumuz birçok konu var. Ortak paydalarımız var. Ekonomik kriz Diyarbakırlının da sorunu Edirnelinin de sorunu, adalet herkesin bir derdi. Herkes adalet ister, demokrasi ister, refah içinde yaşamak ister. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu bir şemsiye açtı, demokrasi adalet refah ve saygın bir Türkiye’de yaşayalım şemsiyesi bu. Bu şemsiyenin altına herkesi davet etti. Şemsiyenin altında farklılıklarımız var mı var! Aynı partiler miyiz değiliz. Saadet Partisi’nin Genel Merkezine Kemal Kılıçdardoğlu’nun resmi asıldı. Bunlar önemli adımlar.” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE ENTÜBE BİR HASTAYA BENZİYOR BİZ BU HASTAYI AYAĞA KALDIRACAĞIZ!

Konuşmasını sürdüren Mustafa Ülkem Uruk, “Biz CHP kadrolarıyla ortak politikalar metniyle biz bu ülkeyi yeniden tedavi etmeye hazırız. Bu ülkeyi entübe bir hasta gibi düşünün, makinaya bağlı yaşayan. İşte reçete burada, doktorlarda belli hekimlerde belli. Biz bu reçeteyle 15 Mayıs sabahı bu hasta kalkar koşar demiyoruz ama bir süre sonra tedavi başlar, solunum cihazını çıkarmaya başlar. Bir süre sonra nefes almaya başlar, bir süre sonra hasta yatağında oturur, bir süre sonra adım atmaya başlar. Bir süre sonra koşar. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlet, üretim kapasitesi var, genç bir nüfusu var. Bu şartlar değerlendirildiğinde emin olun memleketi ayağa kaldırmak hiç de zor değil.” ifadelerini kullandı.

ESNAF ZİYARETLERİ YAPILDI!

Toplantının ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Ülkem Uruk, Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Okan Akın ve partililer, Atatürk Meydanı Omurtak Caddesi kısmında bulunan iş yerlerini ve esnafları ziyaret ederek partilerine destek istedi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ALBAYRAK ŞEHİR TİYATROSU EKİBİ İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİÖnceki Haber

BAŞKAN ALBAYRAK ŞEHİR TİYATROSU EKİBİ İL...

Baharın Gelişini Coşkuyla KutladıkSonraki Haber

Baharın Gelişini Coşkuyla Kutladık

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar